Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga IV Schimbare de lider in Seria Est

ro

16 Sep, 2009 18:40 1106 Marime text

fotbal-generic.jpgEşalonul al patrulea din fotbalul românesc a programat etapa a şasea, a doua „intermediară" din acest sezon.

În Seria Est, liderul, CS Ovidiu a cedat inexplicabil chiar în propriul fief, scor 3-5, contra fotbaliştilor de la Victoria Cumpăna. De înfrângere a profitat Portul Constanţa, care a spulberat Înfrăţirea Cogealac, scor 5-0, şi s-a instalat în fotoliul de lider cu un punct în faţa celor de la GSIB Medgidia şi CS Ovidiu.

Seria Vest a programat derby-ul startului de sezon. La Ostrov, gazdele n-au fost în stare să perforeze poarta celor din Peştera astfel că liderul şi-a stricat palmaresul din primele cinci etape. Totuşi fotbaliştii de la Dunărea rămân lideri cu un avans de două puncte în faţa locului secund. Ultima clasată, echipa din Ciobanu, a înregistrat al şaselea eşec consecutiv, 1-2 la Mircea Vodă.

Rezultate: Seria Est: Portul - Cogealac 5-0, GSIB - Elpis 1-0, Cariocas - Techirghiol 2-4, Albeşti - Tuzla 4-1, Pecineaga - 23 August 5-3, Ovidiu - Cumpăna 3-5. Seria Vest: Ostrov - Peştera 0-0, Mircea Vodă - Ciobanu 2-1, Poarta Albă - Hârşova 6-2, Mihail Kogălniceanu - Cernavodă 5-1, Nisipari - Oltina 5-2.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii