Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de sport pe str. Stadionului, la Valu lui Traian

ro

12 Mar, 2010 04:37 4113 Marime text
cap_2_stanga_valu_lui_traian_mitroi_florin_primar___.jpgAdministraţia locală a comunei Valu lui Traian a demarat lucrările la sala de sport ce va fi construită pe str. Stadionului.

Procedura de achiziţie s-a încheiat, anunţul de atribuire fiind publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice la începutul lunii martie. Lucrările de construcţie constau în adaptarea proiectului pilot la condiţiile specifice amplasamentului, fiind vorba despre construcţia unei săli de sport şcolare cu nivel de practică sportivă competiţională locală, dispunând de teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori. Până în momentul de faţă s-a săpat fundaţia, însă lucrările au fost stopate pentru moment din cauza ninsorii, urmând să fie reluate cât de curând. Potrivit anunţului de atribuire, valoarea finală a lucrării este de 2.547.659,78 lei, finanţarea fiind asigurată prin Compania Naţională de Investiţii. La procedura de achiziţie au participat opt ofertanţi, firma desemnată câştigătoare fiind Rico SRL. Sala de sport va fi construită pe o suprafaţă totală de 3.300 mp. Potrivit primarului Mitroi, sala de sport va fi destinată atât elevilor, cât şi celorlalţi locuitori ai comunei. Obiectivul va fi amplasat pe fostul stadion al comunei şi face parte, potrivit reprezentanţilor Primăriei Valu lui Traian, dintr-un complex ce cuprinde, pe lângă locuinţele ANL, şi un bazin de înot.

valu_lui_traian_primar_florin_mitroi_01.jpgPrimarul Mitroi a decis să acorde bursele şcolare de la bugetul local

Primăria Valu lui Traian a decis să suporte cheltuielile legate de bursele şcolare ale copiilor cu situaţie materială precară. Potrivit reprezentanţilor primăriei, primarul Florin Mitroi a decis ca aceste burse, care erau repartizate până acum de la stat, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean, să fie acordate de la bugetul local până când statul va relua acordarea lor. Este vorba despre o sumă totală de 25.000 lei pe an.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii