Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a defilat cu Minaur Baia Mare

ro

17 May, 2008 00:00 849 Marime text
1210970715.jpg

Handbal Club Municipal va intalni in penultimul act surpriza competitiei, HC Odorhei care a eliminat castigatoarea Cupei Challenge, UCM Resita

Vicecampioana nationala HCM Constanta a invins cu scorul de 41-31 (21-12) echipa Minaur Baia Mare in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la handbal, calificandu-se fara emotii in penultimul act al competitiei de la Braila. Handbal Club Municipal a facut primul pas spre realizarea ultimului obiectiv al sezonului, castigarea Cupei Romaniei. Handbalistii pregatiti de Vasile Stanga si Eden Hairi s-au impus fara probleme in fata formatiei Minaur. Constantenii si-au luat astfel revansa in fata baimarenilor dupa ce, in ultimul meci sustinut in campionat, Minaur s-a impus cu scorul de 34-29. HCM s-a instalat la conducerea partidei inca din debutul partidei intrand la pauza cu un avantaj linistitor de 9 goluri, scor 21-12. Cu Adzic si Muresan in forma de zile mari, Minaur nu a reusit sa puna probleme nici in a doua parte a meciului, vicecampioana reusind sa se impuna la final cu scorul de 41-31. Astfel, desi in returul sezonului recent incheiat baimarenii reusisera sa invinga toate formatiile de top din Romania, joi, constantenii au reusit sa razbune toate acele rezultate. Cei mai buni marcatori ai HCM-ului au fost Aleksandar Adzic cu 9 goluri, Muresan cu 8 reusite, Bozidar Nadoveza si Laurentiu Toma cu cate 5. La adversari, cele mai multe goluri au fost inscrise de Bondar (10), Varady (4), Pesic, Kovacs si Mihai (cu cate 3 reusite).

UCM Resita eliminata de HC Odorhei

Partida dintre HCM si Minaur a fost singura incheiata cu o diferenta mare de un gol, celelalte trei sferturi de finala fiind foarte echilibrate. Astfel, CSM Medgidia a reusit sa puna mari probleme campioanei, Steaua MFA, insa, cele 11 goluri ale lui Marius Mocanu nu au fost suficiente, bucurestenii impunandu-se la final la un singur gol diferenta, scor 30-29. Singura surpriza a acestei faze a competitiei s-a inregistrat la meciul dintre castigatoarea Cupei Challenge, UCM Resita si HC Odorhei, echipa lui Aihan Omer fiind invinsa dupa executarea loviturilor de la 7 metri, scor 39-37 dupa ce toata partida s-a desfasurat intr-un echilibru perfect 35-35 (20-20). De asemenea, o partida la fel de echilibrata a fost si cea dintre Stiinta Bacau si Bucovina Suceava, bacauanii reusind sa se impuna, tot dupa loviturile de la 7 m, cu scorul de 44-43. Vineri seara s-au disputat semifinalele Cupei Romaniei, fiind programate urmatoarele partide : Steaua Bucuresti - Stiinta Bacau (s-a disputat la ora 16.30), HCM Constanta - HC Odorhei (ora 18.30). Finala Cupei Romaniei va avea loc duminica la Sala Sporturilor din Braila, incepand cu ora 11.00, intre invingatoarele din cele doua semifinale.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii