Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, eliminata din Cupa Hagi

ro

31 May, 2008 00:00 853 Marime text
1212157054.jpg

Sferturile de finala au fost extrem de echilibrate, doua dintre meciuri fiind decise dupa executarea loviturilor de departajare

FC Farul a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului Cupa Hagi de echipa Kinder Sangeorgiu de Mures, dupa un meci decis de loviturile de departajare. Desfasurata pe stadionul Farul, Cupa Hagi la fotbal, competitie rezervata copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, s-a reluat, vineri, cu faza sferturilor de finala. In primele meciuri ale zilei s-au intalnit FC Farul (locul 2 in grupa D) si formatia Kinder Sangeorgiu de Mures (locul 1 in grupa A), iar pe terenul 2 au jucat Gloria Bistrita (locul 2 in grupa A) si Pandurii Targu-Jiu (locul 1 in grupa D). Vazuta ca una dintre favoritele turneului, echipa constanteana a intalnit in sferturile competitiei ambitioasa formatie a "Kinderilor" din Sangeorgiu de Mures. Partida a fost una echilibrata pe intreaga durata a intalnirii, fiecare dintre echipe conducand de cate doua ori fiind, insa, de fiecare data egalate. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 4-4, astfel s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Dupa primele patru lovituri de penalitate transformate, echipa pregatita de Ion Melenco a ratat-o pe urmatoarea, care s-a dovedit decisiva pana la final. Kinder invinge astfel echipa gazda a turneului, cu scorul de 9-8 (4-4) si avanseaza in semifinalele turneului. In celalalt meci disputat de la ora 9:30, castigatoarea grupei D, in care s-a aflat si Farul, formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa cu scorul de 2-0 de Gloria Bistrita, in singurul meci din faza sferturilor incheiat la o diferenta mai mare de un gol.

Steaua Dunarii si CSM Resita, in semifinale

Ultimele doua meciuri din cadrul sferturilor de finala au adus fata in fata pe terenul 1, in derbiul Moldovei, pe Steaua Dunarii Galati si Poli Iasi, iar pe terenul 2, s-au intalnit Steaua Bucuresti si CSM Resita. In prima partida cele doua formatii au ajuns la loviturile de departajare unde castig de cauza au avut galatenii, dupa ce Poli a ratat doua penaltiuri. De asemenea, meciul dintre Steaua si Resita a stat sub semnul echilibrului, chiar daca bucurestenii se distantasera la doua goluri fiind, insa, egalati in doar doua minute. Finalul de meci a fost unul extrem de tensionat. Dupa ce Steaua a trecut din nou in avantaj, CSM a egalat si a marcat, contrar cursului jocului, golul victoriei in ultimele momente ale intalnirii, calificandu-se in penultimul act al turneului. Astfel, meciurile din semifinalele competitiei arata astfel: sambata, de la ora 9:30, Kinder Sangeorgiu de Mures - CSM Resita, iar de ora 11:00, Gloria Bistrita - Steaua Dunarii Galati. Duminica, 1 iunie, de la ora 9:30, va avea loc finala pentru locul 3, iar de 11:00 se va disputa finala mare.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii