Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câţi bătrâni ştiu că pachetele lui Mazăre nu conţin orez?

ro

19 Mar, 2011 02:13 1585 Marime text
Orez_mosi_pachete.jpgChiar dacă în anunţurile publicate de municipalitate în mass-media locală nu se precizează că va fi distribuit şi orezul, majoritatea bătrânilor nu află acest lucru decât atunci ajung acasă cu pachetele.

Municipalitatea se confruntă cu această problemă, a lipsei stocului de orez, pentru că la licitaţia organizată pentru procurarea stocului de alimente de la finele anului trecut agenţii economici care au venit cu oferte au prezentat un orez necorespunzător, licitaţia urmând a fi reluată pe 28 aprilie. Până atunci, toate pachetele vor fi acordate fără orez, urmând ca după ce primăria îşi va completa stocul să li se dea bătrânilor şi pungile pe care ar fi trebuit să le primească de la începutul anului.

Municipalitatea constănţeană plăteşte pentru orezul bătrânilor care va fi distribuit anul acesta 1.579.200 de lei fără TVA. În total, se vor distribui 376.000 de kg de orez pentru aproximativ 47.000 de persoane cu pensii de până în 800 de lei, cu un anumit grad de handicap sau care nu realizează niciun venit şi au vârsta minimă de 60 de ani. Pentru aceste persoane, municipalitatea va cheltui anul acesta din bugetul local trei milioane de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii