Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de cenzori a SC Piscicola Tulcea SA, înnoită. Unul dintre cenzori este domiciliat în Constanța

ro

27 Sep, 2022 14:49 1446 Marime text

 
  • Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată marți, 27 septembrie a.c., SC Piscicola Tulcea SA a fost înființată în anul 1991, are sediul social în municipiul Tulcea, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“.
 
Întrunită la sediul societăţii, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor din cadrul SC Piscicola Tulcea SA, formată din persoanele fizice Constantin Zibilianu (reprezentând 99,97662% din capitalul social), Valentina Zibilianu (reprezentând 0,022686% din capitalul social) și Iuliana Zibilianu (reprezentând 0,000694% din capitalul social), a hotărât înnoirea comisiei de cenzori ai societăţii, începând cu data de 30 august a.c., pentru un mandat de trei ani: Ioana Geambazu (domiciliată în comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea) și Mihaela Gheorghe (domiciliată în satul Mineri, județul Tulcea).
 
În AGA s-a mai decis ca cenzorul Silvia Negrișan (domiciliată în municipiul Constanţa) să îşi continue mandatul.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4026 din data de 22 septembrie a.c.
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată marți, 27 septembrie a.c., SC Piscicola Tulcea SA a fost înființată în anul 1991, are sediul social în municipiul Tulcea, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“.
 
Conform Registrului Comerțului, în 2021 SC Piscicola Tulcea SA a avut o cifră de afaceri netă de 11.747.045 lei, un profit net de 10.924.238 lei și 15 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 12.089.192 lei, un profit net de 3.814.484 lei și 15 angajați.
 
Potrivit sursei citate, acționari persoane fizice sunt Constantin Zibilianu (431.886 acțiuni), Valentina Zibilianu (98 de acțiuni) și Iuliana Zibilianu (3 acțiuni). Constantin Zibilianu are și calitatea de administrator. 
 
Constantin Zibilianu mai apare în șapte firme din Tulcea, toate în stare de funcționare: Litcov Stația 1 Vulturu SRL - asociat unic, administrator, Constant Prod SRL - asociat (50%), administrator, Litcov Stația 2 SRL - asociat (50%), administrator, Arenda Terra SRL - asociat (50%), administrator, Eolian Generator SRL - asociat (50%), administrator, Pasaj Comalim SRL - reprezentant asociat persoană juridică, administrator și Promex SRL - administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Marius - Ștefan Vintilă, numit director general al Crucea Wind Farm SA Constanța. Mandatul i-a fost prelungit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii