Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă societate comercială, înmatriculată la ONRC. Unic asociat și administrator este Elisabeta Șapte, membru PMP

ro

10 May, 2023 00:00 1276 Marime text
  • Domeniul principal de activitate este cultivarea plantelor nepermanente; cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleagionoase
  • Firma are un capital social de 200 lei
  • Cele 20 părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute de Elisabeta Șapte
  • Femeia este și administratorul societății cu durată de funcţionare nedeterminată, potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 2.041 din data de 05 mai 2023
  • Elisabeta Șapte este membru al Partidului Mișcarea Populară filiala Constanța
  • În trecut aceasta a fost președintele organizației formațiunii politice în comună și a avut calitatea de consilier local
 
 



O nouă societatea comercială a fost înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului, în baza cererii nr. 24.824 din data de 29.03.2023.

Biosol Agriculture Ess SRL are sediul social în Mihai Kogălniceanu, strada Victoriei nr.91, cam.2 județul Constanța.

Domeniul principal de activitate este cultivarea plantelor nepermanente; cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleagionoase.

Firma are un capital social de 200 lei.

Cele 20 părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute de Elisabeta Șapte. Femeia este și administratorul societății cu durată de funcţionare nedeterminată, potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 2.041 din data de 05 mai 2023.

Elisabeta Șapte mai este asociată și în societatea Agroșapte Invest SRL, cu același sediu social, în comuna Mihail Kogălniceanu, str. Victoriei 91 și aceeași activiatate de cultivara a cerealelor . Societatea Agroșapte Invest SRL a declarat pentru exercițiul financiar 2021 cifră de afaceri de 1.436.364 lei , profit de 491.255 lei și un singur angajat.

Elisabeta Șapte este membru al Partidului Mișcarea Populară filiala Constanța. În trecut aceasta a fost președintele organizației formațiunii politice în comună și a avut calitatea de consilier local.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Costel Sapte ridica sapte etaje pe spatiu verde
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii