Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța, final de proces în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

ro

13 May, 2024 16:22 758 Marime text
 
 
  • SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) a fost fondată în februarie 1993, se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de semințe oleaginoase, are sediul social pe strada Chiliei, din Constanța
 
Tribunalul Constanța anunță finalul cercetărilor specifice în dosarul în care, conform portalului instanțelor de judecată, trei persoane fizice cer insolvența companiei SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL), firmă deținută de familia cunoscutei tenismene Simona Halep!
 
Potrivit datelor oficiale, tribunalul se va pronunța în dosar la data de 28 mai 2024.

Conform portalului instanțelor de judecată Halep Mihai, Halep Gheorghe și Halep Tanța au calitatea de creditor.   
 
Ca debitor apare SNH Gold Imperial SRL (fosta CUBIT SRL) și SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) prin administrator statutar Halep Stere - debitor.  
 
Potrivit Termene.ro, SC SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) a fost fondată în februarie 1993, se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de semințe oleaginoase, are sediul social pe strada Chiliei, din Constanța, iar la aceeași adresă mai are sediul Ruzici Virginia și Halep Simona Persoană Fizică Autorizată.
 
Potrivit Termene.ro, SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) are punct de lucru în Mamaia și în Ovidiu, iar Halep Stere, tatăl cunoscutei tenismene Simona Halep, asociat unic și administrator.
 
În trecut, Halep Stere a figurat, potrivit Termene.ro, în Hefaistos SRL și în H.Nicolas SRL, radiate.
 
Pentru anul 2023, cu 8 angajați, SNH GOLD IMPERIAL SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 432.919 de lei și o pierdere netă de 1.018.532 de lei.

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Afacerile familiei Halep
Simona Halep, oficial, femeie de afaceri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii