Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulian Stoian, actualul director delegat, a luat sub 7 Adrian Sponte, singurul candidat pentru CRPDRP

ro

07 Dec, 2010 00:00 4234 Marime text

sponte_-_adrian_sponte_02.jpgLupta pentru şefia Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud Est Constanţa s-a dat ieri, de Moş Nicolae, între Adrian Sponte, susţinut de PDL, şi Iulian Stoian, actualul director delegat al instituţiei. Adrian Sponte a fost singurul care a obţinut la proba scrisă peste 7

Astăzi, juniorul Sponte va susţine proba interviu a concursului pentru ocuparea funcţiei de director.

Concursul a început ieri, de la ora 10.00, cu proba scrisă, care s-a ţinut la sediul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Pentru postul de conducere s-a solicitat o vechime în specialitate de minim cinci ani şi o vechime în funcţii de conducere de minim un an şi şase luni. Dosarele de concurs au putut fi depuse până pe 29 noiembrie, la sediul APDRP.
Chiar dacă în ediţiile anterioare anunţam că potenţialii candidaţi pentru şefia instituţiei vor fi în număr de patru, într-un final s-a dovedit că au rămas doar doi. Pe lângă democrat-liberalul Adrian Sponte - participantul susţinut oficial, încă din ianuarie 2009, de organizaţia judeţeană a PDL Constanţa pentru şefia CRPDRP, s-a mai înscris şi actualul şef delegat al CRPDRP Constanţa, fostul adjunct al instituţiei, Iulian Stoian. La momentul când se vorbea despre cei care vor vrea această funcţie, se spunea că şi fostul şef al CRPDRP Constanţa, Gabriel Ioniţă şi şefa Oficiului Judeţean pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa, Simona Leoveanu, ar vrea să-şi depună dosarul.

Menţionăm că Ioniţă s-a numărat printre cei mai longevivi şefi de descentralizate, reuşind să se menţină în funcţie pe durata a trei guvernări: PNL, PSD-PDL şi PDL-UDMR.Ieri, după încheierea probei scrise, am stat de vorbă cu unul dintre candidaţi, cu Adrian Sponte, care ne-a spus că examenul a fost unul deosebit de greu şi că a ţinut trei ore. "Au fost 50 de întrebări. Mi s-au părut foarte grele. Acum aşteptăm rezultatele", a susţinut Sponte în cursul după-amiezii. Ulterior, candidatul la şefia instituţiei ne-a spus că este singurul care a trecut de proba scrisă, contracandidatul său, Iulian Stoian, luând sub nota 7. În această dimineaţă, de la ora 10.00, va avea loc proba interviu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anghelescu 07 Dec, 2010 23:00 Am incredere in Adrian Sponte , e un tanar bine pregatit , cu mare putere de munca si mai ales , vrea sa faca ceva bun ! Hai si arata-le carcotasilor ca meriti postul din plin ! Succes !!!!