Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce primării mai fac angajări?

ro

31 Jan, 2011 02:08 2688 Marime text
Valu_lui_Traian_politia.jpgChiar dacă posturile vacante în administraţia publică locală sunt încă blocate, mai sunt primării din judeţ care trebuie să-şi ocupe nişte posturi pentru că au deficit de personal, fără de care, efectiv, nu pot funcţiona.

Aşa se întâmplă în cele două localităţi constănţene Valu lui Traian şi Pecineaga, unde în luna februarie se vor susţine concursuri pentru ocuparea a trei posturi. Astfel, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, nr. 31/27.I.2011, Primăria comunei Valu lui Traian va organiza, la sediul instituţiei, concurs pentru ocuparea a două funcţii publice temporar vacante, ambele în cadrul Poliţiei Locale: unul de poliţist local, clasa a II-a, grad superior, şi altul de clasa a III-a, grad asistent. Concursul va avea loc pe 9 februarie, de la ora 9.00 - proba scrisă, respectiv pe 11 februarie, ora 10.00 - interviul. Dosarele pot fi depuse pe durata a opt zile de la data apariţiei anunţului în Monitorul Oficial, condiţiile şi bibliografia putând fi consultate la sediul primăriei.

Şi Primăria comunei Pecineaga va organiza concurs, tot în luna februarie, pentru ocuparea unui post vacant de inspector clasa I, grad profesional asistent, treapta 3 de salarizare, pentru compartimentul de contabilitate. Concursul se va ţine în perioada 8 - 10 februarie, dosarele putând fi depuse până pe 3 februarie, ora 16.00, la secretariatul primăriei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii