Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Berbecii şi Leii - week-end cu multă distracţie

ro

23 Jul, 2011 00:00 849 Marime text
2.jpgBERBEC

Deşi au foarte multe idei, se pare că Berbecilor le lipseşte totuşi ceva pentru a duce la bun sfârşit planurile în ceea priveşte munca. Faptul că au de ales între a se concentra pe pusul la punct al proiectelor şi distracţie şi flirt nu îi ajută prea mult. Pentru că e week-end, mai bine se concentrează pe a doua variantă.

TAUR

Taurii emană astăzi o energie foarte atrăgătoare pentru cei din jur şi fac impresie oriunde s-ar duce. Vor primi nenumărate complimente şi vor fi în centrul atenţiei, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. Dacă cedează acum tentaţiei, s-ar putea însă să regrete mai târziu! În schimb, pentru cei singuri, este o perioadă propice pentru a găsi persoana potrivită.

GEMENI

Gemenii abia aşteaptă să îşi termine programul de lucru deoarece sunt dornici să-şi petreacă timpul în compania persoanei iubite! Pe de altă parte însă, nu au răbdare să-i asculte nemulţumirile. O discuţie pe această temă ar fi totuşi indicată, deoarece, în acest fel, vor reuşi să readucă pacea în relaţia de cuplu! În plus, dacă vor asculta cu atenţie sfaturile partenerului, ar putea găsi soluţia pentru a face nişte bani, de care au mare nevoie!

RAC

Starea generală a Racilor nu va fi dintre cele mai bune astăzi, dar nici nu vor avea probleme deosebite. Poate fi vorba doar despre ceva oboseală acumulată, care îi face pe nativi morocănoşi. Unele activităţi pe care nu le-au rezolvat atunci când trebuia le vor lua acum mai mult timp. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că ar trebui să evite luarea unor decizii importante.

LEU

Intrarea Soarelui în semnul lor le dă un plus de avânt Leilor. Chiar se simt „regii junglei" astăzi. Problema este să nu-i trateze pe ceilalţi ca pe nişte servitori al căror singur scop în viaţă este să-i servească. În dragoste, sunt foarte pasionali dar, în acelaşi timp au tendinţa de a cere prea mult partenerului. Dacă ar fi ceva mai înţelegători, ar fi mai bine pentru toată lumea.

FECIOARA

Fecioarele vor avea un week-end cu odihnă activă - ori fac curăţenie în casă, ori se ocupă de nişte proiecte pe care nu au apucat să le termine la serviciu. Rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate, iar aprecierile vor veni de unde se aşteaptă mai puţin. În cazul în care li se va propune o colaborare, nu ar trebui să o refuze.

BALANŢA

Nişte discuţii legate de bani pe care Balanţele vor să le poarte astăzi nu vor avea finalul pe care nativii îl aşteaptă. Cel mai bine ar fi să lase lucrurile aşa cum sunt pentru că rezolvările vor veni ceva mai târziu, şi vor fi exact aşa cum le doresc nativii. Dacă vor să pună în practică nişte planuri mai vechi, atenţie, căci există cineva care le-ar putea înşela aşteptările. Astăzi ar trebui să se bazeze numai pe propriile resurse.

SCORPION

Scorpionii au astăzi şansa să îşi descopere nişte calităţi pe care nici nu le bănuiau că le au! Este o zi foarte bună pentru a se înconjura de alţi oameni, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, nu e cazul să-şi neglijeze familia. Partenerul de viaţă s-ar putea să nu fie foarte înţelegător şi, din această cauză, ar putea apărea nişte tensiuni acasă!

SĂGETĂTOR

Dacă vor să fie fericiţi, nativii din Săgetătorii ar trebui să înveţe acum să aprecieze lucrurile mici, din fiecare zi. Este o atitudine mult mai constructivă decât să se gândească la faptul că unele dintre planurile lor întârzie să se concretizeze. E cazul să aibă mai multă încredere în sfaturile partenerului de viaţă în ceea ce priveşte banii. Acesta le va prezenta o soluţie la care nici măcar nu se gândiseră!

CAPRICORN

Capricornii sunt astăzi concentraţi pe problema banilor : cum să facă să câştige mai mult! Iau un calcul o slujbă part-time sau poate un proiect de colaborare. Asta va însemna însă şi mai puţin timp liber. Spre seară, în cadrul unei întâlniri cu prietenii au ocazia să cunoască o persoană care le-ar putea fi de folos în viitorul apropiat.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar putea primi o ofertă de colaborare, care le va aduce unele avantaje materiale. Totuşi, e nevoie să se mobilizeze, pentru că dacă vor face greşeli, acest lucru ar putea avea repercusiuni neplăcute. Ceva mai multă răbdare le poate aduce nativilor un plus de satisfacţie în viitorul apropiat. Tot astăzi, ar putea primi o veste neaşteptată din străinătate!

PEŞTI

În relaţia de dragoste lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum îşi doresc Peştii. Dacă au de lămurit ceva, nu este cazul să insiste să aibă ultimul cuvânt şi să asculte şi varianta celuilalt. Acasă, nativii au de terminat nişte treburi de rutină, care îi cam plictisesc, dar care nu mai pot fi amânate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii