Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri pe funcţii de conducere Vezi aici noii procurori şefi ai Constanţei

ro

16 Jul, 2011 00:00 2284 Marime text
3-procurori_sediu-diicot.jpgConstanţa va avea procuror general adjunct începând cu data de 1 august. Declarată câştigătoare a concursului pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, magistratul Carmen Ecaterina Tănase va fi numită în funcţie la începutul lunii viitoare.

Între timp, ceilalţi magistraţi care au câştigat concursul pentru funcţiile de conducere din parchetele constănţene au fost numiţi în posturi începând de ieri. Deciziile au aparţinut Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Concret, reprezentanţii CSM au hotărât numirea mai multor procurori în funcţiile de conducere pentru care au candidat, ca urmare a concursului sau examenului desfăşurat în perioada 8 aprilie - 5 iulie 2011, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 15 iulie 2011. Totuşi, printre aceştia nu s-a numărat şi proaspătul procuror general adjunct al Constanţei, Carmen Ecaterina Tănase, a cărei numire în funcţia de conducere va opera de la data de 1 august 2011. În ceea ce priveşte magistraţii aparţinând de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în afară de noul procuror general adjunct, a fost numită în funcţie Mihaela Elena Mergeane, magistratul care a câştigat în urma concursului funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, dar şi Camelia Mădălina Hira, noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Nu în ultimul rând, este de menţionat că magistratul Ionel Scutelnicu a fost numit pentru un nou mandat în funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • make 16 Jul, 2011 09:36 ce spuna ei despre avreile de milioane euro din salariul de procuror ale lui teodor nita-pina ieri statea in garsoniera in navodari-acum are vila de milioane euro in cartier benzinari-care ii ancheta-are un jeep ultimul tip toyota gri de sute de mii euro-ct 10 esy,un mercedes negru ultimul tipct 10 atp,un bmw gri ct 65 atp,un audi a3 maro,audi a6,altul a8 etc iar valentin stefan-are bmw seria 7 ultimul tip ct 98 wxs si imobile pe nume cetateni kurzi afaceri etc inclusiv apare imafini pr un mall evaziune milioane euro-pe str ic bratianu-unde e dosarul kurzilor? are si jeep negru audi q7-voi magistratii cinstiti aveti averile astae? a luat teodor nita 10000 dolari pe terasa beta de la saceanu ptr cazul s g?spunea imi dati bani de trabant ma misc ca trabantul-imi dati de merceds ...sri,csm,a n i ,dgipip dga dna tac...sint legaturi-urmariti t o ..nu pe noi sa ne urmariti al queda cos sri-justitie-dle traian basesu,horatiu dumbrava,geoerge maior