Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Benecol a premiat consumatorii pâinii speciale care reduce colesterolul

ro

04 Oct, 2010 03:10 5309 Marime text
Benecol_painea_benecol.jpgÎn week-end-ul care a trecut, Dobrogea Benecol a desfăşurat două acţiuni de testare gratuită a colesterolului la persoanele care au folosit în ultimele două luni pâine care duce la reducerea colesterolului.

Consumatorii fideli ai pâinii speciale au mărturisit că datorită acesteia, în numai două luni de consum, nivelul colesterolul a scăzut. De asemenea, pe lângă testarea gratuită a valorilor colesterolului, participanţii la testare au fost premiaţi de către Dobrogea Benecol. Premiul a fost reprezentat de kitul de reducere a colesterolului, care constă în pâine de secară cu esteri de stanoli din plante, pentru două săptămâni, perioadă recomandată de consum pentru efecte vizibile în reducerea colesterolului. De asemenea, aşa cum a obişnuit în cadrul fiecărei acţiuni de testare gratuită a colesterolului, Dobrogea - Benecol a acordat acest kit primelor zece persoane care au înregistrat valori ale colesterolului peste limita normală. Ieri, a avut loc cea de-a doua acţiune de testare gratuită a colesterolului, de care au beneficiat gratuit 50 de persoane.

Acţiunea face parte din cadrul campaniei de informare despre colesterol şi despre efectele negative pe care le are acesta asupra organismului uman, „Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!". Este a doua acţiune de testare gratuită a colesterolului oferită de Dobrogea - Benecol în Constanţa. Primul eveniment s-a desfăşurat în perioada 18 - 19 septembrie şi a înregistrat peste 100 de testări de colesterol. Astfel de acţiuni se vor desfăşura în marile oraşe ale ţării, în supermarket-uri şi farmacii, pe durata unui an. Pâinea Dobrogea Benecol este un produs funcţional marca Dobrogea Grup, unul dintre principalii producători din industria de morărit-panificaţie din România. Dobrogea Benecol este o pâine de secară cu esteri de stanoli din plante cu efect garantat clinic în reducerea colesterolului. Acest produs este recomandat persoanelor care suferă de diabet, celor cu probleme cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familială, dar şi celor care vor să adopte o alimentaţie sănătoasă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vancea Doina Catalina d 15 Nov, 2010 16:47 de unde pot cumpara produsele benecol?din timisoara?
  • Vancea Doina Catalina d 15 Nov, 2010 16:46 va rog spunetimi unde gasesc in TIMISOARA produsele BENECOL ce scade colesterolul?multumesc
  • daryus 26 Oct, 2010 20:17 de unde se cumpara painea benecol ma ajutaty si pe mn va rog astept raspunsuri?