Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:52 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Politia Locala Voluntari / Politie politica

ro

29 Mar, 2016 15:58 1392 Marime text
Deputatul PNL Florin Secară: Primarului Pandele nu îi pasă de securitatea cetăţenilor din oraşului Voluntari. Foloseşte Poliţia Locală ca armă politică

Candidatul PNL la Primăria Voluntari, Florin Secară, a afirmat că primarului Florentin Pandele nu îi pasă de securitatea cetăţenilor din oraşul Voluntari şi că acesta foloseşte Poliţia Locală ca armă politică.

„Zilele trecute, un om a fost împuşcat mortal pe strada Matei Millo din Voluntari. Nu ştiu cum poate să doarmă liniştit noaptea primarul Voluntari, Florentin Pandele, ştiind că străzile din Voluntari nu sunt sigure şi că astfel de lucruri se pot întâmpla în oraşul nostru. Nu am auzit ca autorităţile locale să ia vreo măsură de securitate urmare a evenimentului de zilele trecute şi să aibă grijă de securitatea locuitorilor din Voluntari prin suplimentarea efectivelor de Poliţie Locală, de exemplu”.

Deputatul PNL Florin Secară a afirmat că primarul Pandele foloseşte Poliţia Locală din Voluntari pe post de instrument politic.
„Explicaţia poate fi simplă: primarul Florentin Pandele a demonstrat, până acum, că din punctul său de vedere, Poliţia Locală nu este altceva decât un instrument politic, iar preocupările sale trebuie să fie altele, măcar în această campanie electorală. Mai exact, să se afle pe urmele mele oriunde în campanie şi să mă supravegheze îndeaproape. Mă simt ca şi cum aş avea bodyguarzii mei personali, dar plătiţi din banii locuitorilor din Voluntari, pentru ca dl. Pandele să afle, direct de la Poliţia Locală, care sunt paşii pe care îi fac. De fiecare dată când încerc să discut cu locuitorii din Voluntari, împreună cu colegii mei din PNL, Poliţia Locală intervine, lucru nemaivăzut într-un oraş democratic, iar atunci când mi-am amenajat sediul de campanie, aceiaşi poliţişti m-au supravegheat cu atenţie. Mai mult, atunci când am fost agresat de un grup de huligani, Poliţia Naţională ne-a amendat tot pe noi, cei agresaţi. Îi solicit pe această cale primarului Pandele să se îngrijească mai mult de securitatea locuitorilor din Voluntari şi nu de adversarii săi politici!”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii