Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestatia procurorului general Adina Florea

ro

20 May, 2010 03:43 2034 Marime text
cap_4.jpgCu o candidatură respinsă la Institutul Naţional al Magistraturii pentru funcţia de procuror general al Constanţei, magistratul Adina Florea a făcut contestaţie împotriva deciziei INM. Informaţia a fost publicată de ziarul Cotidianul, potrivit căruia plângerea a fost depusă la Consiliul Superior al Magistraturii pe data de 14 mai.

Contactat telefonic, actualul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, magistratul Adina Florea, nu a dorit să comenteze informaţiile publicate. Potrivit site-ului Institutului Naţional al Magistraturii, candidatura Adinei Florea ar fi fost respinsă pe motiv că nu ar fi îndeplinit condiţia privind gradul profesional. Iar aceasta, în contextul în care magistratul a ocupat funcţia, timp de şase luni, cu delegaţie. Potrivit unor surse, s-ar încerca înlăturarea procurorului Adina Florea de la şefia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa din cauza redeschiderii dosarului primarului Radu Mazăre privind portul de însemne naziste. De menţionat că, dintre toţi cei cinci candidaţi care şi-au manifestat intenţia de a da examen pentru postul de procuror general al Constanţei, actualul procuror general, Adina Florea, a fost singurul magistrat a cărui candidatură a fost respinsă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • .... 20 May, 2010 08:41 Iar vrei sa strangi bani oentru Deliorga, draga Adina? Ti se pare ca sefia Parchetului Curtii de Apel e mai banoasa? Aha, inteleg, dar totusi renunta si intoarce-te la Medgidia unde erai o simpla secretara, dragutzo! Ti se potriveste mai bine!
  • nita 20 May, 2010 08:16 protectoarea infractorilor,instrumentul golaniilor unflatului cu capatana de taur din csm contesta? justitia se reformeaza iar aceasta ana pauker este pe faras.uite-te la fata ei, parchetar din ani `5o.