Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine mai urmeaza de la ISU?

ro

29 May, 2009 02:45 1711 Marime text

editorial_stefania.jpgAm impresia că, în curând, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă o să rămână fără angajaţi. Şi atunci chiar o să fie o situaţie de urgenţă şi nu o să mai aibă cine să intervină.

Dacă o ţin în acelaşi ritm procurorii Anticorupţie, chiar o să bată vântul în sediul instituţiei. Un vânt al schimbării. Prevăd că o se organizeze din nou concurs pentru ocuparea locurilor libere. Pentru că am înţeles că o să fie destul de multe vacante. Şi mai am aşa o vagă impresie că nu o să se mai organizeze pe aceleaşi criterii ca în august 2007. Pentru că nu o să mai aibă nimeni tupeul să fraudeze examenul, cum spune DNA că s-ar fi întâmplat în acea vară. Aşa, şi în afară de asta, mă întreb cine va mai fi ridicat de procurori?  Cine va mai fi reţinut sau chiar arestat? Cine va avea aceeaşi soartă precum col. Andrei Gabriel Niculae, mr. Gabriel Alexandrescu, lt. Adrian Mihai Bugnar, cpt. Marius Sorin Bugnar, mr. Costel Datcu, cpt. Florin Niculae, lt. col. Sorin-Marius Creţu şi mr. Liviu Deoşlea. Cine i se va alătura adjunctului inspectoratului, col. dr. Neculai Coman, şi fostului şef al ISU „Dobrogea", gen. ing. dr. Petre Trandafir, care, în loc să se bucure liniştit de pensionare, trebuie să dea cu subsemnatul? Oare o să le vină rândul şi celor care au luat note maxime la examenul din august 2007, spre invidia altor candidaţi mai ghinionişti? Şi despre care gurile rele vorbesc că ar fi cotizat mult, dar mult, să ajungă în echipa ISU?

Oricum, dacă din afară atmosfera pare tare tensionată la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, sunt indicii care dau impresia că ar fi total invers. Şi lumea ar fi relaxată. Ironic, nu? Pentru că, tocmai în timpul anchetei procurorilor de la DNA, domnişoara Paula Anghel se pare că intrase într-un binemeritat concediu. Şi pare că şi col. dr. Coman îi urmase exemplul. Întrebarea este: se vor mai întoarce la ISU după finalizarea concediului?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii