Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UDMR Constanta discuta pastrarea unor directori PD-L

ro

30 Dec, 2009 01:56 2573 Marime text
udmr.jpg

Francisc Paloşi, preşedintele teritorial al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România participă astăzi şi mâine la discuţii referitoare la instituţiile deconcentrate care revin partidului din care face parte, în noua formulă de la guvernare.

Şeful UDMR-ului local a vorbit în această dimineaţă cu ministrul Mediului, Attila Korodi despre posturile care le aparţin în teritoriu. „Vom mai discuta. Deocamdată sunt discuţii de principiu şi nimic nu va fi clar, nu se va discuta nominal, decât după ce se vor organiza ministerele. Abia atunci se va discuta şi despre funcţiile la nivel de judeţe", a declarat Paloşi. Şi, dacă tot s-a întâlnit cu şeful Mediului, UDMR-istul a recunoscut că cele două funcţii care revin partidului său, cel de şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu şi al Agenţiei pentru Protecţia Mediului sunt foarte importante şi grele. Asta mai ales în contextul în care cei care s-au aflat în fruntea acestor instituţii au avut de „luptat" cu proiectele administraţiei Mazăre. „În ceea ce priveşte administraţia locală poate veni cu orice cerere şi, dacă va fi legală, se va analiza şi se va aproba. Noi avem oameni cu experienţă în toate domeniile, dar asta mai rămâne de discutat. Însă, vă spun că vom face o analiză şi, dacă un director aflat pe funcţie este competent, dar demonstrat, nu din vorbe, nu avem de ce să îl schimbăm. Nu vom fi nici noi stană de piatră. Suntem dispuşi să discutăm dacă omul lor este mai bun. Suntem pentru discuţiile constructive, nu pentru cele distructive", a mai spus preşedintele teritorial al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România. Cu alte cuvinte, UDMR-iştii vor purta negocieri pentru şefia deconcentratelor care le revin şi în plan naţional, dar şi la nivel local. Francisc Paloşi a mai spus că nominalizările pentru posturile de directori se vor discuta luna viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nu este probabil informat 29 Dec, 2009 23:47 Protocolul la nivel national contine ceva ce domnul Palosi o sa afle probabil luna viitoare. Asa ca va vedea probabil cu mult interes despre ce este vorba si atunci mai vedem ce declaratii mai face. In afara de asta multe barfe spun ca de fapt udmr nu va sta prea mult in guvern asa ca probabil nici in deconcentrate daca vor schimba ceva.