Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contre în PSD Ponta către Matei - „Să plece la PDL!" Matei - „Nu mă gândesc să plec din PSD!"

ro

05 Sep, 2011 00:00 1803 Marime text

cap_9.jpgPreşedintele PSD a reacţionat ferm la declaraţia primarului Nicolae Matei, cel care a spus că dacă electoratul vrea mită, atunci trebuie ca partidul să i-o dea. Victor Ponta i-a transmis lui Matei: „Să plece la PDL!" „Cred că trebuie să-şi schimbe el partidul. Oricine gândeşte aşa trebuie să plece. E păcat să-l chinuim la noi când s-ar putea duce la PDL", a declarat Victor Ponta pentru REALITATEA.NET.

Ponta_Matei_-_Victor_Ponta.jpg

Replica primarului din Năvodari nu a întârziat să apară. Nicolae Matei spune că nu vrea să intre în polemică cu preşedintele PSD, Victor Ponta, dar îi transmite acestuia că nu se gândeşte sub nicio formă să plece din PSD. „PSD este partidul care m-a lansat şi cu care am avut atâtea realizări. Cred că vechimea mea în partid este mai mare decât a domnului preşedinte Ponta, iar preşedintele trebuie să înţeleagă că diferenţa dintre mine şi alţi politicieni este că eu am curajul să spun lucrurilor pe nume", susţine primarul de la Năvodari.

„Votul la români este emoţional!"

Ponta_Matei_-_Nicolae_Matei_002.jpg

Primarul Matei, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, apreciază că PSD ar trebui să se aplece mai mult asupra mentalităţii românilor, mai ales când aceştia sunt puşi în situaţia să ofere votul lor. „Românul se exprimă emoţional la vot. De cele mai multe ori nu este ales cel mai bine pregătit candidat, ci cel care creează emoţie strecurând un milion de lei în buzunarul alegătorului. Asta este adevărul. Milionul de lei creează emoţie. Aşa se alege parlamentarul sau primarul în Guvernul Boc. Eu cred că noi, PSD, trebuie să schimbăm mentalităţile şi ar fi trebuit să fim în stare să discutăm cu 20 de parlamentari ai PDL şi să-i convingem să vină alături de noi ca să nu-i mai chinuim pe români. Aşa nu facem decât să pierdem fiecare zi cu actuala guvernare. Ar trebui să găsim oameni care să vină alături de noi, nu să-i gonim!", a mai spus Nicolae Matei.

„Nu vizez nimic în PSD!"

Primarul Năvodariului nu vizează nicio altă funcţie în PSD, după cum singur s-a exprimat. „Mi-ajunge ceea ce sunt, adică primar. Dacă voi mai putea să fiu primar şi să fac politică depinde de dorinţa locuitorilor din Năvodari. Singura mea dorinţă este să-mi duc la capăt onorabil acest mandat!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii