Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program de divertisment pentru copii, de Zilele Constanței

ro

17 May, 2024 11:30 706 Marime textCu ocazia evenimentului „Zilele Constanței 2024” organizat de Primăria Municipiului Constanța, în perioada 17 – 21 mai 2024, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” prezintă marți, 21 mai 2024, de la ora 10.00, la sediul teatrului, din str. Aristide Karatzali, nr. 16 spectacolul „Povestea Degețelului Poznaș”.

Spectacolul este dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, pe textul lui Matei Vișniec.
Regia artistică este semnată de regizorul Gheorghe Balint, asistență regie și ecleraj: Lică Gherghilescu. Conceptul scenografic și păpușile au fost realizate de Tünde Tomos, secondată ca asistent de scenografie de Daniel Pál. Muzica îi aparține compozitorului Ciprian Manta.
 
Durata spectacolului: aprox. 45 min.
 
În distribuție: Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru/ Cătălina Oțeleanu, Claudia Brădescu, Grațian Prisacariu, Daniel Minciună, Ion Ciolan.
 
Accesul la acest spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile!
 
          De asemenea, în cadrul evenimentului „Festivalul Tradițiilor Și Gastronomiei Pescărești” organizat de Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, în perioada 24 – 26 mai 2024, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” va susține, sâmbătă, 25 mai 2024, de la ora 11.00, la pavilionul expozițional constanța, spectacolul „Rățușca cea Urâtă”, un spectacol dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, adaptare după H. Ch. Andersen. Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu. Muzica spectacolului a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru.
 
Durata spectacolului: aprox. 45 min.
 
In distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru/ Cristian Mitescu, Ion Ciolan
 
Accesul este gratuit, anunță, Primăria Constanța.

Citește și:
Zilele Constanței. Evenimentele de vineri, 17 mai 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii