Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aliss Andreescu, un general expirat

ro

06 Aug, 2011 00:00 2623 Marime text
02-ISJ.jpgInspectorul şcolar general, Aliss Andreescu funcţionează încă în baza unei delegări care a expirat de multişor. Dacă este întrebată, doamna sare ca arsă şi spune că Bucureştiul i-a transmis că poate rămâne pe post până la organizarea concursului pentru funcţia de inspector general şcolar. Nu contestă nimeni faptul că domnul Funeriu şi Bucureştiul şi eventual soţul domniei sale i-au mai dat voie să mai stea o ţâră pe scaunul de manager, problema rămâne însă în acte. O delegaţie expirată şi neprelungită nu-i mai dă dreptul să semneze hârtiile oficiale care trec prin inspectorat, aspect ignorat cu bună ştiinţă de blonda de la educaţie.

Cu sau fără voia Alissei, concursul pentru ocuparea postului de inspector general şcolar trebuie organizat până la începerea noului an de învăţământ, adică până pe 12 septembrie. Astfel spus, Aliss se bucură de ultimele ei zile în funcţia de şef al ISJ nemaiavând dreptul să candideze pentru postul de inspector-şef cu patru ani înainte de pensionare. În aceeaşi situaţie este şi unul dintre adjuncţii săi, Elena Buhaiev care urmează să se pensioneze. În aceste condiţii, Mioara Sorescu ar putea fi numită şeful ISJ aşa cum s-a zvonit încă de când aceasta a fost numită adjunct al ISJ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ssila 07 Aug, 2011 18:52 Din privire vezi cat de expirata este. Aveti dreptate cand afirmati ca s-a inconjurat numai de somitati...in ale spagii:Purcarea, Gevat, Constantin, Neagu. Doamna Zait ce o mai invata de bine, insa nu tine cont de aceste pareri. Sa vedem ce directori mai vrea Purcarea si ce suplinitori ne mai trimite Gevat
  • e ok Andreescu 07 Aug, 2011 14:45 Decat Buhaiev mai bine de 10 ori Andreescu, e capabila
  • eu Don Pedro Purcareas-il cappo di mafia ISJ 07 Aug, 2011 08:17 Mai copii eu sunt nasul ISj in ale spagilor,voi inca nu ati realizat ca oricine ar veni la putere pe mine nu ma misca nimeni din capul mafiei? Sa vina Miu sau Timofte la mine ca le dau si lor niste maruntis si le-am inchis gura,cu Buhaiev e de rau ca-i nebuna si iar ma da afara de la malai...u am 3 fete,nepoti si tb sa le fac si eu ceva zestre,mostenire sa las la nepoti...voi ma vreti sarac si cinstit?mai bine mort.
  • Dracul-et 06 Aug, 2011 14:20 Aceasta "Aliss in tara minunilor"a fost expirata de la inceputul numirii ei,impreuna cu cei pe care si i-a alaturat:Purcarea,Zaitt,Constantin,etc.In primul rand a fost expirata moral, atata timp cat a indraznit sa-i dea aprobarea,directoarei DRACULET, in a desfiinta un cabinet de religie,la Liceul Teoretic "Mihail Kogalniceanu" infiintat numai pentru binele elevilor scolii, prin bunavointa si sponsorizarea unui profesor de suflet, Dobai Viorica.Ca sa aiba "aureola"complet neagra, a finalizat evaluarea directorilor dandu-le F.B. cu felicitari,chiar daca au avut zero promovati la Bacalaureat,suspiciuni de SPAGA si CORUPTIE si pe parcursul anului multe sesizari si reclamatii(vezi DRACULET-Lic.T.M.K).Ar fi mult prea putin, doar sa fie inlocuita,ar trebui sa dea socoteala legal, pentru toate nelegiuirile din mandatul sau si insamantarile razbunarilor dintre cadre didactice.
  • cine e baba asta? 06 Aug, 2011 13:40 Ar trebui sa-si dea demisia de onoare ea si alcolitii ei de 2 bani:slugoi de ultima speta,fara caracter si scupule care folosesc delatiunea,minciuna si prostia ca valori de referinta .Va fi o mare bucurie cand nu vom mai auzi:alis,purcarea,neagu,niculescu,hanu,mrejeru,zait,apostol si lista continua.A-ti confiscat ISJ-UL!
  • fraiera 06 Aug, 2011 12:14 Andreescu a avut cele mai proaste rezultate ale invatamantului constantean. scrie istorie.a facut de rusine judetul in toata tara la bac, cand nu a montat nici o camera.a tolerat spaga si coruptia.de fapt de asta a venit si de asta este in continuare pe post.le are cu spagile doamna.
  • alta parere 06 Aug, 2011 11:26 Cred ca un bun manager trebuie sa gestioneze conflictele. Din pacate,Aliss nu a stiut sa gestioneze astfel de conflicte, dimpotriva le-a amplificat. La valoarea ei si la faptul ca e profesor de filosofie ar fi trebuit sa fie mai inteleapta. N-a demonstrat decat contrariul: lipsa de abilitate, superficialitate, subiectivism, indiferenta, razbunare etc. Poate ca si ea va primi ceea ce merita.
  • parere 06 Aug, 2011 09:11 Sincer activitatea dnei Andreescu a fost net superioara celei desfasurate de dna Buhaev. In afara de faptul ca a promovat "NON VALORI" dna Buhaev a semanat samanta de scandal.... apoi a cules doar roadele rautatilor facute. Nu stiu de ce se mai mira... dansa cum a tratat-o pe dna Andreescu?