Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt instituții din județul Constanța au primit titlul de ȘCOALĂ ETWINNING - eTwinning School Label!

ro

14 May, 2024 15:54 1679 Marime text
Sursa foto: ISJ Constanța8 instituții din județul Constanța au primit titlul de ȘCOALĂ ETWINNING - eTwinning School Label! 

Conform ISJ Constanța, instituțiile care au primit acest titlu sunt exemple excelente ale modului în care întreaga școală poate beneficia datorită proiectelor prin eTwinning. Aceștia sunt activi în implementarea și promovarea valorilor și pedagogiei eTwinning, sunt un punct de referință pentru comunitatea lor locală și reprezintă un model pentru alte școli. Școlile eTwinning încorporează valorile eTwinning în politicile, practica și dezvoltarea profesională a școlii, cu sprijinul conducerii școlii.

Astfel, eTwinning recunoaște și evaluează implicarea, angajamentul și dedicarea nu numai a eTwinnerilor individuali, ci și a întregii școli, unde echipe de profesori și lideri de școală lucrează împreună.

„Principiile care stau la baza unei Școli eTwinning au la bază colaborarea și lucrul în echipă, incluziunea și inovația, ele fiind un model de urmat pentru alte școli. Munca lor este recunoscută, astfel, oficial la nivel european ca modele de urmat pentru eTwinning, formează o rețea de școli de vârf care inspiră dezvoltarea viitoare a programului și au o vizibilitate ridicată la nivel european. Felicitări tuturor și invităm și alte instituții să se alăture familie eTwinning!”, a declarat Inspector Școlar General, prof. Sorin MIHAI.


Instituțiile care au primit acest certificat sunt: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 16 „Marin Ionescu Dobrogianu” Constanța, Școala „Ion Creangă” Albești, Liceul de Marină Constanța, Liceul Teoretic „Pontus Euxinus” Lumina, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța, Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari, Școala Gimnazială Nr.29 „Mihai Viteazul” Constanța.

citeste si: 

Peste 2.700 de posturi didactice pentru ocupare pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs de ISJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii