Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lipoveanu, şef al filialei judeţene a UNPR Constanţa şi candidat la primăria Mangalia

ro

14 Oct, 2010 00:00 1127 Marime text

Liderul interimar al organizaţiei judeţene a UNPR Constanţa, George Lipoveanu, a fost ales şeful filialei judeţene, cu 323 de voturi pentru şi trei împotrivă, şi îi va reprezenta pe uneperiştii constănţeni din judeţ în următorul mandat.

De asemenea, Lipoveanu a fost desemnat şi candidatul UNPR care se va lupta în 2012 pentru a câştiga Primăria Mangalia. „Este cel mai în măsură să fie desemnat candidatul la Primăria Mangalia, este un om serios, a fost comandant al unităţii de scafandri şi un om care este apreciat“, a precizat preşedintele executiv al UNPR Gabriel Oprea. Acesta a mai adăugat şi faptul că se vor desemna candidaţi la alegerile viitoare doar în localităţile unde există oameni în măsură şi unde vor fi şanse reale de a câştiga alegerile: „Nu vom pune oameni doar aşa ca să avem oameni la fiecare primărie“, a adăugat Oprea.  

Totodată, s-a anunţat şi că s-a decis ca uneperistul Cristian Diaconescu să fie viitorul candidat al formaţiunii la preşedinţia ţării la alegerile din 2014. Propunerea urmează a fi adusă la cunoştinţa tuturor membrilor UNPR, iar în luna noiembrie va exista o întâlnire a tuturor membrilor UNPR din ţară care vor supune la vot propunerea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii