Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:12 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câştigat Callatis Club Nautic SRL contractul privind servicii de salvare acvatică pe plajele din Mangalia şi plajele din sudul litoralului (document)

ro

06 Jul, 2017 00:00 1679 Marime text


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Pe SEAP a fost publicat de către Municipiul Mangalia anunţul de atribuire a contractului „Servicii publice de salvare acvatică - salvamar şi posturi de prim ajutor pe plajele cu destinaţie turistică din Municipiul Mangalia şi staţiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun şi Olimp, pe durata sezonului estival 2017“.
 
Potrivit anunţului de atribuire numărul 179229/01.07.2017, publicat pe licitatiapublica.ro, serviciile publice de salvare acvatică - salvamar şi posturi de prim ajutor pe plajele cu destinaţie turistică din municipiul Mangalia şi staţiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun şi Olimp, pe durata sezonului estival 2017, a fost adjudecat de SC Callatis Club Nautic SRL.
 
Contractul s-a încheiat în baza unei proceduri de atribuire vizând Anexa nr. 2 la Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi a procedurilor interne aprobate - procedura simplificată de atribuire proprie, aprobată prin Dispoziţia primarului nr. 309 din 29.05.2017. Procedura s-a desfăşurat offline. Procedura nu a fost prin negociere, ci a fost o procedură simplificată proprie, dar, din motive tehnice, pe platforma SEAP nu există posibilitatea alegerii unui câmp corespunzător.
 
Contractul nr. 31189 - Servicii publice de salvare acvatică - salvamar şi posturi de prim ajutor pe plajele cu destinaţie turistică, în valoare de 1.230.000 de lei, a fost semnat cu SC Callatis Club Nautic SRL.

Despre Callatis Club Nautic SRL

Înmatriculată în 2004, firma are sediul social în Jupiter, municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Adrian Preda, născut pe 10.02.1971, în Bucureşti, cu 50% din capitalul social, George Lipoveanu, născut pe 10.06.1957, în satul Sărata-Monteoru, Buzău, cu 25% din capitalul social, şi Georgian Lipoveanu, născut pe 21.10.1983, în Mangalia, cu 25% din capitalul social.
 
George Lipoveanu este administratorul firmei, care se ocupă de „activităţi de servicii anexe transportului pe apă“. Precizăm că acesta este fostul preşedinte al UNPR Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii