Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seara filmului turcesc la Kanal D

ro

22 Apr, 2010 19:17 4595 Marime text
ask-geliyorum-demez.jpgIncepand cu miercuri 5 mai, de la ora 20.30, Kanal D aduce cele mai noi filme de lung metraj din Turcia, avandu-i protagonisti pe indragitii actori din serialele: 1001 de nopti, Iubire de argint, ASI impotriva destinului.

Filmul "Dragostea nu bate la usa" este primul care deschide seria ecranizarilor de succes din Turcia, avand-o ca protagonista pe indragita actrita Berguzar Korel, interpreta rolului lui Sehrazat din serialul 1001 de nopti.

In "Dragostea nu bate la usa", Berguzar Korel, alias Gozde, interpreteaza rolul principal alaturi de Tolgan Sayisman, in rolul lui Ali. Ea este fata unui puternic om de afaceri din Turcia, este frumoasa, altruista, iubeste foate mult animalele si natura.

Tatal ei vrea sa faca unele schimbari la firma pe care o detine si asta va declansa o intreaga nebunie in randul angajatilor, speriati ca vor ramane fara loc de munca.

Ei pun la cale un plan, ca Ali, un tanar foarte chipes si fiu al unuia dintre angajati, sa o curteze Gozde si astfel ea sa isi convinga tatal sa renunte la planul sau iar angajatii sa isi pastreze locurile de munca.

Ali si Gozde se indragostesc unul de celalalt iar planul angajatilor se va transforma intr-o poveste romantica dar si comica.

Urmariti filmul "Dragostea nu bate la usa", cu Berguzar Korel, miercuri 5 mai, de la ora 20.30, numai la Kanal D.

www.kanald.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 24 May, 2012 18:24 filmele turcesti sint ffff sentimentale au actiune au scene hzlii muzica care te unge la suflet mi-a placut la umbra teilor .cintec fara sfrsit .asi ezel im-i pre rau ca nu le pot vedea pe youtube seriale intregi sint fragmentate cite 8-10 minute am vzut cintec fara sfrsit de 5 ori si nu m-am saturat
  • pusa 29 Apr, 2010 08:18 In sfirsi o idee buna a postului pe linga faptul deveniti un post de emisiuni matrimoniale de prost gust