Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Navodari - Luni, 02 Mai 2011

ro

02 May, 2011 22:28 1592 Marime text

dsc_0123.jpgMici, bere, ouă rosii si multa distractie! Acestea au fost ingredientele celei mai reusite petreceri de 1 Mai organizata la Navodari. Locatia aleasa pentru sarbatoarea nationala a zilei muncii a fost Tabara "Delfin", aici, pe o scena special amenajata urcand nume importante ale muzicii romanesti.

Primarul Nicolae Matei s-a alaturat de la ora pranzului petrecaretilor. Ca in fiecare an, la Navodari sarbatorim ziua muncii. Nici nu a ajuns bine la petrecerea muncii ca locuitorii orasului l-au luat cu asalt pentru a face fotografii. Intrebat cum se simte de ziua muncii si ce importanta are pentru navodareni, primarul Nicolae Matei a declarat:

img_3660.jpg"Observ ca la foarte multi politicieni care se dau de dreapta le e rusine sa sarbatoreasca ziua nationala a muncii; o sarbatoresc americanii si la noi nu merge nimic in conditiile acestea. Romanii au uitat sa munceasca, iar politicienii si cei care conduc tara nu stiu care sunt mecanismele economice administrative pentru a stimula munca. La Navodari se munceste! Muncim impreuna si sarbatorim tot impreuna! Orasul Navodari marcheaza cel mai bine din tara ziua muncii. Este important sa spunem ca in Navodari se munceste si pe langa asta desfasuram si activitati culturale.

img_3994.jpgAvem proiecte si rezultate pozitive de la infrastructura si pana la cultura, iar rezultatele se vad: marele premiul al unui important festival de muzica din Italia fost luat de corul "Armonia" din Navodari, avem campion national de box, la fotbal ne batem pentru promovare in Liga I. Acestea sunt rezultatele muncii noastre, care ne onoreaza. Alaturi de acestea, stau toate celelalte proiecte pe care le aveam in desfasurare: asfaltari, parcari si amenajari de spatii verzi. Ii ajutam pe tineri sa-si cumpere o locuinta, dar si multe alte proiecte, pe care le-am pus in practica cu ajutorul viceprimarului orasului si a consilierilor ce imi sunt alaturi", a declarat primarul Nicolae Matei.

De precizat ca la petrecerea organizata de 1 Mai la initiativa primarului Nicolae Matei a fost prezent si presedintele Partidului Poporului, cunoscutul realizator de televiziune, Dan Diacolescu. Acesta se afla in trecere prin oras si a venit si la locatia aleasa de organizatorii evenimentului de la Navodari pentru petrecerea zilei nationale a muncii.
1 Mai sarbatorit la Navodari, in Tabara de copii este deja un eveniment de traditie al administratiei conduse de primarul Nicolae Matei, care promite o petrecere de neuitat si pentru anul viitor.

# DEPARTAMENT MASS-MEDIA #

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii