Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PMP PNL Constanța a votat împotriva valorilor istorice

ro

31 Jul, 2017 18:30 2923 Marime text
Comunicat de presă

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, referitor la votul dat astăzi de către consilierii locali ai PNL Constanța (aripa Vergil Chițac), precizează faptul că pentru a mia oară de la data preluării mandatului, consilierii PNL-iști sunt dispuși să voteze împotriva constănțenilor.

Claudiu Palaz: Votul de astăzi, prin care PNL Constanța s-a abținut pentru a salva Basilica paleo-creștină, dovedește încă o dată că interesele de partid și orgoliile personale ale acestora sunt mai presus decât interesele salvării unui astfel de monument de la distrugere.

Imaturitatea politică a consilierilor PNL nu face altceva decât să blocheze proiecte importante pentru municipiul Constanța.
Azi, în ședința de Consiliu Local, în afară de ”caterincă ieftină și glume de șantier”, consilierii Partidului Național Liberal au arătat că nu mai au decența unei ședințe de Consiliu Local.

A fost nevoie de intervenția președintelui de ședință, Nicolae Irinela, pentru a-i ruga să voteze și să fie atenți la proiectele supuse dezbaterii și să-i așeze la locurile dumnealor, pentru a putea continua ședința.

PNL-iștii uită că sunt trimiși în Consiliu de către constănțeni, cu scopul de a le susține interesele și a vota proiecte pentru binele comunității. Am crezut că noua clasă politică a consilierilor PNL nu-l va moșteni pe Puiu Hașotti, fost senator PNL, care s-a remarcat prin neimplicare în ceea ce privește obiectivele culturale din județul Constanța.

Se pare, însă, că odată cu venirea pensionarului Vergil Chițac, gașca PNL-istă continuă să trateze prin prisma economico-financiară a intereselor de partid proiectele de hotărâre care sunt supuse dezbaterii în Consiliu Local.

Sunt convins că această atitudine va fi sancționată de electoratul constănțean, cu ocazia următoarelor scrutinuri electorale.
Fac precizarea că Basilica paleo-creștină face parte din lista monumentelor istorice, se află în incinta Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și se presupune că a fost sediul Episcopiei Cetății Tomisului în secolul al-IV-lea”.


Rușinică, domnilor consilieri PNL-iști!

Presedinte PMP Constanta,
Claudiu-Iorga PALAZ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii