Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari scoate la concurs mai multe posturi vacante

ro

18 Nov, 2018 08:52 2054 Marime text
Primăria Oraşului Năvodari anunţă în conformitate cu prevederile Art.58, alin.(2), lit.b) din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, (r2) cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii Guvernului nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, actualizată, Primăria orașului Năvodari, județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante:
  • Inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Disciplina în construcții;
  • Inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Impozite si taxe locale;
  • Consilier juridic, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului contencios.

Se stabilesc urmatoarele condiții de participare:

1. Pentru funcția de Inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Disciplina in construcții:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licentă sau echivalentă, in domeniul stiințelor inginerești, specializarea construcții civile, industriale si agricole sau inginerie urbană și dezvoltare regională;

– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;

– cunoştinţe operare/programare calculator – nivel mediu, dovedite cu documente care să ateste  deţinerea competenţelor, emise în condiţiile legii.

2. Pentru funcția de Inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Impozite si taxe locale;

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, in domeniul stiințelor economice;

– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 5 ani;

– cunoştinţe operare/programare calculator – cunoştinţe de bază, dovedite cu documente care să ateste deţinerea competenţelor, emise în condiţiile legii.

3. Pentru funcția de Consilier juridic, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului contencios:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenșă sau echivalentă, in domeniul stiințelor juridice – specializarea drept;

– vechime in specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani;

– cunoştinţe operare/programare calculator – cunoştinţe de bază, dovedite cu documente care să ateste deţinerea competenţelor, emise în condiţiile legii.

Concursul se organizează la sediul Primăriei orașului Năvodari în data de 17 decembrie 2018, ora 10,00 – proba scrisă. Interviul va avea loc in maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune in termen de 20 de zile de la data publicării anunțului in Monitorul Oficial al României, partea a III-a și într-un cotidian de largă circulație.

Candidații trebuie sa îndeplinească condițiile prevăzute de Art.54 din Legea nr.188/1999 republicată (r2) privind Statutul funcționarilor publici.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute de Art.49 alin (1) din Hotărârea Guvernului nr.611/2008, actualizată.

Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina documentele prevazute de Hotararea Guvernului nr.611/2008, Art.49, alin.(1):
  • formularul de înscriere prevăzut în anexa nr.3 la HG nr.611/2001, anexat mai jos;
  • curriculum vitae, modelul comun european;
  • copia actului de identitate;
  • copii ale diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări;
  • copia carnetului de muncă şi după caz, a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;
  • copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;
  • cazierul judiciar;
  • declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste calitatea sau lipsa calităţii de lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primăria orașului Năvodari, Str.Dobrogei, nr.1, telefon/fax: 0241761603/0241761606, email:secretariat@primaria-navodari.ro, persoana de contact: Epuraș Viorica, referent de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii