Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dar Marii", expozitie de pictura de Luiza Cala

ro

05 Jun, 2012 21:37 863 Marime text

Joi, 7 iunie, 2012, ora 17.30, Wild Art organizeaza cel de-al doilea eveniment estival, si de aceasta data intr-un cadru inedit si original, in Portul Turistic Mangalia, la Farul Verde.Simezele Wild Art vor fi stabilopozii din preajma Farului Verde, simeze inobilate de lucrarile de pictura ale artistei Luiza Cala.

Luiza Cala va expune intr-un cadru marin cincisprezece lucrari de pictura, lucrari create special pentru acest eveniment ce se doreste a fi un elogiu adus marii, artista daruind acesteia ofranda cea mai insemnata, cea mai apropiata de sufletul sau, sentimente in culoare si culoare in sentimente.

Vernisajul denumit "Dar Marii" exprima cu prisosinta conceptual ideatic al Luizei Cala, iar locatia atent aleasa de catre Wild Art nu poate decat sa intregeasca actul artistic.

Alaturi de organizatorii Wild Art, Marian Cojoc, Dan Ferariu, Laura Stroe si de artista Luiza Cala vor fi prezenti, mai vechiul colaborator Wild Art, Babu Stere, Conf. Univ. Dr. Daniela Carutiu si Lect. Univ. Dr. Adriana Citeia, care vor asigura si critica de specialitate a evenimentului, artisti plastici, muzicieni, reprezentanti ai Directiei Hidrografice Maritime Constanta, colectionari de arta si multi iubitori de cultura.

La Eveniment va participa si muzicianul Marian Ganescu, cunoscut publicului pentru inegalabila sa interpretare la saxofon,profesor de saxofon la Scoala Populara de Arta, Constanta, care va sustine un microrecital, dedicat Luizei Cala si marii, un nou colaborator Wild Art.

Vernisajul "Dar Marii" este organizat cu aprobarea si sustinerea Directiei Hidrografice Maritime, Constanta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii