Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert Taxi pentru FARA - Pentru tacerea din ochii lor

ro

06 Apr, 2012 00:06 1347 Marime text

Miercuri, 11 aprilie, in clubul The Silver Church, trupa TAXI canta pentru FARA. Concertul subintinulat "Pentru tacerea din ochii lor" are ca scop strangerea de fonduri pentru tinerii cu dizabilitati aflati in ingrijirea Fundatiei FARA.

Colaborarea dintre FARA si Taxi a debutat anul trecut, odata cu concertul Ali Campbell de la Sala Palatulului. FARA este o fundaţie de caritate aparuta in anul 1991, la iniţiativa unor cetaţeni britanici ca urmare a dezvaluirii condiţiilor deplorabile in care erau ţinuţi copii din orfelinatele romaneşti. Fundatia işi desfaşoara activitatea sub inaltul patronaj al HRH Prinţul de Wales, al actriţei Nicole Kidman şi a Prinţesei Marina Sturdza.

Copii si tinerii din casele FARA sunt incurajati sa isi dezvolte creativitatea, sa dezvolte abilitati de comunicare prin intermediul artelor si al mestesugurilor, pentru reintegrarea in comunitate. O parte din creatiile si lucrarile tinerilor vor fi expuse miercuri in The Silver Church si apoi scoase la licitatie chiar de trupa Taxi. Sunt obiecte potrivite cu sarbatoarea pascala, lucrate cu sufletul.

In afara de strangerea de fonduri, concertul "Taxi pentru FARA" incearca sa arate ca normalitatea este posibila, chiar si pentru cei vitregiti de soarta. Caritatea nu inseamna doar bani adunati, ci implicare si suflet. Tinerii ingrijiti de FARA dezvolta deprinderi creative pentru ca sunt sprijiniti si pentru ca si-au recapatat demnitatea, respectul de sine si increderea in oameni.

In saptamana Pastelui, Taxi canta pentru demnitatea umana si dragostea de semeni.

Accesul publicului se face incepand cu ora 20.00. Biletele costa 30 de lei in sistemul online (prin http://www.rezervariclub.ro) si 40 de lei la intrarea in club.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii