Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii efectueaza cercetari pentru identificarea autorului unei talharii de la o statie GPL

ro

17 May, 2010 14:37 802 Marime text

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorului unei tâlhării de la o staţie GPL

Poliţiştii vor sancţiona lipsa de reacţie a operatorului de serviciu întrucât acesta a permis mult prea uşor accesul autorului şi a sesizat cu întârziere reprezentanţii poliţiei şi ai firmei de pază

În dimineaţa de 17.05.2010, ora 05.56, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază despre faptul că la o staţie de alimentare carburanţi de pe strada Soveja, din Constanţa, a avut loc o tâlhărie cu mână armată.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de către poliţişti şi din declaraţiile operatorului de serviciu s-a stabilit faptul că un individ, îmbrăcat în negru şi cu faţa acoperită, a venit la încăperea în interiorul căreia se afla angajatul şi i-a solicitat să deschidă uşa. De asemenea, operatorul a declarat că autorul avea asupra sa un pistol, iar după ce i-a deschis uşa şi i-a permis accesul în interior, acesta a sustras suma de 1.500 lei, bani proveniţi din încasări.

Cu toate că obiectivul este prevăzut cu grilaje şi uşă de acces metalice, operatorul de serviciu a facilitat accesul autorului în interior prin deschiderea  uşii şi deşi angajatul avea asupra sa, în buzunar, butonul mobil de panică, acesta a fost acţionat după ce autorul a sustras banii şi a fugit de la locul comiterii faptei.

Obiectivul este monitorizat cu sistem de supraveghere video iar sistemul de alarmă este conectat la dispeceratul unei firme de pază.

În ziua de 19 aprilie a.c., poliţiştii de ordine şi siguranţă publică au efectuat ultimul control privind modul de asigurare cu pază a obiectivului, nefiind constatate nereguli. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

 COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii