Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:41 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu (VIDEO)

ro

26 Feb, 2022 10:05 2927 Marime text

”L-ai făcut pe cel mai greu de convins spectator să se ridice în picioare”, i-a spus Dragoș Bucur puștiului de 14 ani care a depășit tot bullying-ul din viața lui și s-a concentrat asupra pasiunii de a deveni DJ.
Acesta a completat tabloul unei seri încărcate de emoție, talent și momente care au meritat a fi aplaudate și calificate în următoarea etapă a competiției. Cine este Bianca Mihalcea, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022


Bianca Mihalcea are 16 ani, este din Târgu Neamț și spune că dansul este mai mult decât un talent, face parte din povestea ei. Cel care i-a făcut cunoștință cu această frumoasă parte a trăirilor ei a fost tatăl, care a murit când ea avea 11 ani.
 

”Dansul m-a salvat. Mi-am transpus durerea”, a spus tânăra înainte de a intra pe scenă.Ceea ce a urmat a fost un moment care i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Cel care a apăsat butonul auriu a fost Andi Moisescu!


”Bianca vă așteaptă în semifinală”, a declarat el, fericit și mândru de prestația oferită de puștoaică. Însă și ceilalți au fost de acord, Dragoș menționând:Timp de câteva secunde, m-am simțit ca la un spectacol”. 
 De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români s-au bucurat de prestațiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2.9 milioane de telespectatori alegeau să urmărească PRO TV, scrie romaniiautalent.protv.ro3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă au primit: Amira Olosutean, Slack Show, Vladimir Catană, Akikai Energy, Roxana Trifan, Cristina Dinu, Vioris Zoppis, Maria Clara Postelnicu, Olga Buianovscaia, Timothy Fletcher, Andreea Gheorghiță, Li Lau & Brendon Peel, Adrian Oiță & Bianca Enache și DJ Hugo Arthur. 


Sursa foto: romaniiautalent.protv.ro

Sursa video: Youtube/ Românii au talent
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii