Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni ale poliţiştilor rutieri constănţeni

ro

02 Jul, 2012 15:13 1182 Marime text

Nr. 85198 din 02.07.2012                      
                                           
Acţiuni ale poliţiştilor rutieri constănţeni

Poliţiştii rutieri constănţeni au acţionat, în perioada 30 iunie - 01 iulie a.c., pentru menţinerea unui trafic rutier bazat pe respectarea siguranţei participanţilor la trafic, aplicând 30 de sancţiuni contravenţionale, reţinând 30 de permise de conducere şi constatând 8 infracţiuni la regimul circulaţiei.

            Având în vedere faptul că menţinerea unui trafic rutier bazat pe respectarea siguranţei participanţilor la trafic reprezintă o prioritate a Serviciului Rutier Constanţa, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie au acţionat, în perioada 30 iunie – 01 iulie a.c., cu peste 57 de efective participante în întreg judeţul, în 42 de zone specifice, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora.
          Astfel, acţiunile s-au concretizat în aplicarea de 30 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 30 de permise de conducere, de asemenea fiind constatate şi 8 infracţiuni la regimul circulaţiei.

EXEMPLE:
  Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe S. Gabriela, de 32 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe N. Nicolae, de 27 ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe A. Birant Nuri, de 21 ani, din Constanţa, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe V. Andrei Cătălin, de 25 de  ani, din Giurgiu, care a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe C. Adrian, de 32 ani, din Tulcea, deoarece acesta a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe T. Constantin, de 20 ani, din Mangalia, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 Serviciul Rutier cercetează în stare de libertate pe A. Verginică, de 36 ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

   Astfel de acţiuni urmează a fi intensificate în perioada imediat următoare, în vederea asigurării unui trafic rutier optim în judeţul Constanţa, pentru reducerea accidentelor grave de circulaţie şi descurajarea conduitei antisociale în trafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii