Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa DIICOT - 31.03.2015

ro

31 Mar, 2015 13:37 885 Marime text
   Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Olt împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, au efectuat, la data de 31.03.2015, mai multe activităţi specifice pe linia combaterii unor infracţiuni din  domeniul criminalităţii informatice.

    În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2013, suspecţii T.N. şi T.T, cetăţeni de naţionalitate greacă, au indus în eroare mai mulţi cetăţeni din Uniunea Europeană, America de Nord şi America de Sus, prin postarea unor anunţuri fictive pe site-ul www.ioffer.com, cărora le-au promis spre vânzare  efecte militare din primul şi al doilea război mondial.

    Valoarea prejudiciului constatat pâna la acest moment este în sumă de 25.000 USD.

    Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite şi ridicate 3 laptop-uri, 3 telefoane mobile, 40 CD –uri şi DVD-uri, 2 memory stik – uri, un pistol deţinut ilegal şi documente de transfer bani.

    Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul  Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii