Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chimpex a organizat o nouă acţiune CSR Chimpex asamblează, copiii pedalează

ro

22 Jun, 2017 16:36 5887 Marime text
Chimpex, unul dintre cei mai mari operatori din portul Constanţa, se implică şi în viaţa socială prin noi proiecte de responsabilitate socială derulate împreună cu angajaţii săi. Astfel, Chimpex a organizat în perioada 22.05 – 26.05.2017 un team building cu angajaţii companiei, cu scop de responsabilitate socială, al cărui concept s-a numit ‘Bicicleta buclucaşă’. 

Proiectul ‘Bicicleta buclucaşă’ a unit membrii echipelor Chimpex în a găsi părţile componente ale unor biciclete şi apoi asamblarea acestora într- un timp determinat. Bicicletele asamblate au fost dăruite de Chimpex copiilor de la un centru de plasament din Constanţa. Prin acest proiect şi prin intermediul angajaţilor, Chimpex a reușit să aducă un zâmbet pe chipurile celor care nu se pot bucura pe deplin.

Chimpex a acordat întotdeauna o atenţie deosebită proiectelor de responsabilitate socială, oferind în mod deosebit copiilor din centre de plasament momente de bucurie. Acest proiect face parte dintr- o serie de proiecte cu scop de responsabilitate socială pe care Chimpex o derulează.
Pe termen lung, prin intermediul unor proiecte de acest gen, Chimpex îşi reafirmă rolul pe care îl are în comunitatea locală și respectă modul în care angajații companiei aleg de fiecare dată să se implice pentru a ajuta cazuri defavorizate.

www.chimpex.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii