Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Hotărâre importantă a Consiliului de Administrație a Chimpex SA

ro

09 Sep, 2023 16:30 1395 Marime text
  • Membrii Consiliului de Administraţie al societății Chimpex SA au aprobat extinderea obiectului de activitate cu codul CAEN 6492 - Alte activităţi de creditare, pe care societatea îl va folosi pentru împrumuturi intra-grup, respectiv împrumuturi între subsidiarele din cadrul aceluiaşi grup, ca activitate secundară
  • CA-ul societății este format din: William Yves Marie Dujardin, cetăţean francez, Andreas Hinrich Rickmers, cetăţean german și Bogaert Laurent Marie P., cetăţean belgian
  • Preşedintele CA-ului societății este William Dujardin iar secretarul de şedinţă desemnat a fost Mihaela Fraga Duțu
  • În 2022, SC Chimpex SA a avut o cifră de afaceri de 206.215.507 lei, un profit de 58.468.273 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 292
  • Platforma termene.ro informează că SC Chimpex SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP


Membrii Consiliului de Administraţie al societății Chimpex SA, cu sediul social în municipiul Constanţa, Incinta Port Dana 54, judeţul Constanţa au adoptat recent mai multe hotărâri importante.


Membrii Consiliului de Administraţie al societății Chimpex SA au aprobat extinderea obiectului de activitate cu codul CAEN 6492 - Alte activităţi de creditare, pe care societatea îl va folosi pentru împrumuturi intra-grup, respectiv împrumuturi între subsidiarele din cadrul aceluiaşi grup, ca activitate secundară.
Totodată s-a aprobat actualizarea/modificarea actului constitutiv al societăţii pentru a reflecta cele adoptate prin această hotărâre, precum şi înregistrarea corespunzătoare la Registrul Comerţului precum și împuternicirea Mihaelei Fraga Duțu, consilier juridic în cadrul Chimpex, pentru ca aceasta, în numele şi pe seama Societăţii şi a Consiliului de Administraţie să întreprindă orice acte necesare pentru înregistrarea prezentei hotărâri.


Prezenta hotărâre a fost semnată în limbile română şi engleză și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 3.979 din 7septembrie 2023.


CA-ul societății este format din: William Yves Marie Dujardin, cetăţean francez, Andreas Hinrich Rickmers, cetăţean german și Bogaert Laurent Marie P., cetăţean belgian.


Preşedintele CA-ului societății este William Dujardin iar secretarul de şedinţă desemnat a fost Mihaela Fraga Duțu.


Despre SC Chimpex SA

Potrivit termene.ro, Chimpex SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul de activitate este „Manipulări“.

În 2022, SC Chimpex SA a avut o cifră de afaceri de 206.215.507 lei, un profit de 58.468.273 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 292.

Platforma termene.ro informează că SC Chimpex SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.



PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Firme Constanța Hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a acționarilor Chimpex SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii