Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chambon SRL Iaşi, o firmă cu capital franco-belgian, a câştigat un contract cu CFR SA (document)

ro

24 Nov, 2014 00:00 6404 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a atribuit, la data de 13 noiembrie, contractul denumit „Eclise lignofoliu şi profile izolante“, conform licitatiapublica.ro. Eclisele lignofoliu sunt elemente componente ale structurii căii ferate care leagă două şine de acelaşi tip.
 
CFR SA a primit două oferte, iar contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi nu implică utilizarea de fonduri comunitare. Contractul, în valoare totală finală de 91.080 de lei, a fost atribuit societăţii Chambon SRL Iaşi, prin licitaţie deschisă.
 
Conform datelor de la Registrul Comerţului, SC Chambon SRL Iaşi este o firmă cu un capital subscris de 4.628.400 de lei şi are ca asociaţi două persoane juridice, cu câte 50% din părţile sociale. Este vorba de concernul franco-belgian Haco (Haco SAS, cu sediul la Lille, Franţa, şi Haco NV, cu sediul la Roulers, Belgia).
 
Chambon SRL Iaşi este administrată, din 2006, de cetăţeanul belgian Rogier Havegeer, care are, conform Registrului Comerţului, puteri depline. Firma are ca activitate principală „fabricarea de maşini-unelte“.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului la care facem referire în articolul de faţă.
 
Sursa: licitatiapublica.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii