Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât l-a costat pe Tăriceanu campania electorală și de unde a primit banii

ro

21 Oct, 2014 23:43 3091 Marime text
Candidatul Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin-Popescu Tăriceanu, a declarat că a primit suma de 260.000 de lei pentru campania sa electorală, informează România TV.

"Până acum am primit pentru campania electorală 260.000 lei. Am primit donaţii de la persoane fizice şi de la persoane juridice. Nu ştiu care e proporţia, cel mai mult de la persoane fizice. Cred că cea mai mare sumă primită a fost de 40.000 de lei", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în exclusivitate la România TV.

sursă foto: psnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei Margineanu 23 Oct, 2014 16:31 Acest articol ne arata cat de sustinut este domnul Tariceanu de populatie. Este candidatul cu suma cea mai mare stransa din donatii. Trag concluzia ca populatia acestei tari se uite in trecut si observa lucrurile facute de dumnealui in perioada sa ca prim-ministru. Tariceanu este singurul candidat cu sanse foarte mari de a devenii presedintele acestei tari, va fi un presedinte ales de popor si nu unul ales de mafie.
  • Mircea 23 Oct, 2014 14:59 Sunt curios de unde a avut Ponta banii pentru megagrandioasa lansare a candidaturii de pe 23 august... Sunt curios de unde are Iohannis atatia bani pentru campania prezidentiala si ce servicii trebuie sa acorde persoanelor care au "donat". Tariceanu in opinia mea ramane sigura optiune pentru sefia Cotroceniului... Daca esti cu capul pe umeri nu ai cum sa votezi Iohannis, Udrea, Macovei samd.
  • Andrei Belciug 23 Oct, 2014 14:49 De ce se agita astia asa tare cu finantarile, ca oricum fiecare partid sau candidat va fi auditat la final. Problema nu e de unde are bani, ci cum ii cheltuie.
  • andrei 22 Oct, 2014 15:35 Mai bine ar trebui sa va uitati la ceilalti si la sumele lor exorbitante cheltuite, putem lua in calcul lansarea de candidatura a lui Victor Ponta. Tariceanu este un om integru, care tot timpul spune lucrurilor pe nume si niciodata nu se ascunde de nimic.El este candidatul romanilor.