Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol de colaborare între ANAF şi Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Informaticã - ICI Bucureşti, în vederea schimbului de informaţii

ro

14 Feb, 2017 14:45 1995 Marime text
Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã și Institutul National de Cercetare Dezvoltare în Informaticã – I.C.I. Bucuresti vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informații.

Potrivit acestuia, ICI Bucuresti va pune la dispozitia A.N.A.F. datele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea si combaterea evaziunii si fraudei fiscale. Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea pãrþilor în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucuresti ale deținãtorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro).
Furnizarea datelor de cãtre ICI București se va realiza cu respectarea legislatiei în vigoare.

        Menționãm cã Direcția Generalã Tehnologia Informației din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicatia informaticã de interogare domeniu/vizualizare raspuns, în scopul obținerii de informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucuresti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informațiile, conform procedurii comune de lucru.
*   *  *
Proiectele de acte normative, initiate de ANAF, sunt fãcute publice pe site-ul institutiei la adresa www.anaf.ro, domeniul INFO ANAF/ Transparența decizionala. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relatii Publice și Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor nr.17, sector 5, Bucuresti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii