Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Rezultatul la detoxifierea ficatului

ro

27 Apr, 2014 11:14 9025 Marime text
sorina soescu, centrul natura, detoxifiere, ficatProcedura prezentata in articolul “Detoxifierea ficatului” este cea mai puternica si eficienta pentru curatenia efectiva a ficatului, cu care sunt familiara In cei peste 20 ani de practica medicala.
Personal, Incerc orice metoda este reputata prin eficienta, prin lipsa nocivitatii si mai ales prin simplitate. De aceea am Inceput acesta odisee a “detoxifierii” – cu metoda prezentata, Intrucat mi-a fost predata de terapeuti respectabili, care o facusera si ei, Inainte de a o folosi pentru pacientii lor.
Va prezint ce am “eliminat” eu pe 23 septembrie, la Echinoctiul de toamna, ca urmare a efectuarii detoxifierii ficatului.
Din datele din literatura, am aflat despre pacienti care au facut detoxifierea de 8-10 ori, la o luna interval, in perioada de luna In scadere.
si de fiecare data, au eliminat pietre sau resturi de colesterol. In imaginea mea puteti observa pietre formate din saturi biliare, cu culoare verde si cenusie – sunt calculi moi, ca o plastelina, ce se formeaza In ficat si Impiedica buna curgere a fierii prin ficat. Am numarat aproximativ 200 de astfel de pietre, la eliminarea de la Echinoctiu, din care am recuperat o parte In recipientul transparent, pentru fotografiere. Din cauza acestor “dopuri” de colesterol si saruri biliare (care NU SE VAD la nici o investigatie, NU IES la nici o analiza), ficatul functioneaza prost, apar probleme de sanatate – si persoana nu-si explica de ce.
Eu tin un regim destul de sanatos de circa 5 ani de zile, dupa 40 ani de diferite excese.
si am fost la fel de uimita sa constat blocajele ficatului meu, pe care le simteam datorita unor simptome. Analizele mele sunt perfecte si ecografia ficatului si fierii este impecabila. Iar dupa detoxifiere am eliminat ceea ce vedeti mai sus – un pumn de calculi de colesterol.
Puteti Incerca fara probleme aceasta procedura In linistea casei dv, la un final de saptamana.
Alte aspecte practice ale Detoxifierii hepatice (din observatie personala), ce pot fi utile si altor persoane:
– detoxifierea este o metoda sigura, mai ales In felul In care a fost descrisa de terapeutii austrieci (forma prezentata In articolul de pe site). Regimul alimentar din saptamana care precede detoxifierea este foarte important, pentru a permite ficatului si fierii sa se “odihneasca” Inainte de “socul administrarii” amestecului de ulei-grapefruit.
– postul din ziua detoxifierii FARA ULEI toata ziua este f important pentru cresterea secretiei de bila si a presiunii intra-hepatice, astfel Incat la primirea dozei mari de ulei, sa se poata elimina cat mai multe deseuri din ficat/fiere
– toata saptamana de post apar diferite “simptome” fizice si emotionale – stari de slabiciune, chiar senzatie de foame, ameteli, miros neplacut al gurii si limba foarte Incarcata, dureri abdominale si balonari – practic organismul Incepe o eliminare de toxine, pentru ca i se permite prin repausul alimentar. Intotdeauna, la perioade de post, APAR ELIMINARI DE TOXINE – de aceea multa lume se simte mai rau In perioadele de post, decat atunci cand mananca normal.
sorina soescu, centrul natura, detoxifiere, ficat– NU VA SPERIATI! AVETI INCREDERE IN ORGANISMUL DV!
– Beti multe lichide, apa In special, sau ceaiuri (ceaiurile hepatice si renale sunt cele mai bune) si odihniti-va cat de mult puteti In acea perioada
– ATENTIE LA GANDURILE CARE VA TREC PRIN MINTE IN ACEA PERIOADA!
– Apar multe ganduri de nemultumire, de frica, de frustrare si mai ales, de furie (sa nu uitam ca ficatul este sediul furiei, maniei si frustrarii – adica a nemultumirilor nerostite, nemanifestate). Respirati adand si lasati-le sa treaca, faceti un dus cu apa alternativ calda/rece – sau cateva exercitii de gimnastica – si aceste ganduri se vor disipa si vor dispare (asa cum fac toate gandurile de care NU Va AGatAtI).
– NU VA PRINDETI IN PROPRIA TELENOVELA!
– Daca faceti prima data protocolul de mai sus, veti fi un pic tensionati si speriati de ce s-ar putea Intampla. Din cauza asta, va exista si greata, si nici nu veti elimina chiar foarte bine deseurile din ficat. Asta am patit eu prima data, facand cu multa teama si precautie protocolul. A doua oara, a fost mult mai simplu si am putut sa stau sa urmaresc mult mai linisita toate reactiile corpului (chiar am “simtit” pietrele cum ieseau prin canalul coledoc al ficatului, siruri siruri – este o senzatie speciala, trebuie traita, este greu de pus in cuvinte. Chiar am simtit momentul In care ficatul nu a mai avut putere sa Impinga pietrele si s-a terminat procesul – desi pietre mai erau. S-a terminat bila acumulata si atat a putut Intregul organ).
– NU APAR DURERI – indiferent cat de mari sunt pietrele eliminate (care sunt pietre moi, ce se “muleaza” pe caile biliare). Datorita amestecului de apa cu sare amara, caile biliare sunt dilatate si curatenia se poate face eficient – se aud zgomote si se simte miscari, ale intestinelor si cailor biliare – chiar impresionante uneori. DAR NU SUNT DURERI – daca respectati atat dieta, cat si Intregul protocol.
– A doua zi, dar si urmatoarele zile va exista o stare de slabiciune, ca si cum ati fi muncit intens fizic. Ficatul dv oricum a facut-o. Asa Incat, odihniti-va, dormiti daca puteti, ascultati muzica sau cititi ceva usor. Permiteti-i organismului sa-si revina treptat.
– Luna In scadere este importanta. Prima Detoxifiere am facut-o la luna In crestere, a doua la luna In scadere – cantitatea de pietre eliminata a fost semnificativ mai mare a doua oara, decat prima oara. Am vazut diferenta clara, asa Incat, va sfatuiesc, daca faceti efortul, macar sa existe un beneficiu cat mai mare.
– Indiferent cat de sanatos mancati sau traiti, ficatul nostru a depozitat In cursul vietii mii de toxine si le-a “Invaluit” In bila, pentru a proteja restul organismului. Toata lumea are sute sau mii de pietre mici In ficat – contrar opinei medicinii oficiale. Nu este nevoie sa credeti ce spun. Incercati o cura de detoxifiere si evaluati rezultatul.
– Nu toata lumea scoate “pietre” de colesterol. Persoanele mai relaxate, mai detensionate – pot avea “cristale” de colesterol – care apar ca un nisip verzui, ce pluteste la suprafata apei, In toaleta. Este foarte bine sa fie curatate caile biliare si de acest nisip, la fel cum este bine sa fie eliminate acele “dopuri” de colesterol, care Impiedica ficatul sa-si desfasoare In bune conditii activitatea.
sorina soescu, centrul natura, detoxifiere, ficatIn literatura, se spune ca este optim sa elimini circa 2000 calculi mici de colesterol. Initial mi s-a parut o exagerare, cand am citit prima oara. Dar vazand rezultatul celor doua Detoxifieri prin care am trecut pana In prezent – Incep sa dau dreptate vechilor naturisti si observatiilor lor pertinente.
Eu personal voi continua protocolul, In fiecare luna, In perioada de luna In scadere, pana simt o ameliorare neta a simptomelor care indica proasta functionare a ficatului (le-am enumerat In articolul initial al Detoxifierii ficatului).
Starea de bine care apare la cateva zile dupa Detoxifiere este foarte motivanta – iar faptul ca ea nu se mentine decat alte cateva zile Imi arata ca mai este de lucru.
Chiar daca puteti face protocolul o singura data, chiar daca vi se pare greu sa Inghititi sarea amara sau amestecul de ulei cu grapefruit, chiar daca dieta saptamanii pare dificila – merita Intregul efort – numai daca va ganditi ca puteti curata atat ficatul, cat si fierea, FaRa INTERVENTIE CHIRURGICALA – doar cu propriile eforturi si putina vointa.
SANATATEA UNEI PERSOANE ESTE PROPRIA SA RESPONSABILITATE.
Mancarea si tratamentele naturale – reprezinta instrumente importante pentru starea noastra de bine.
In Era Informatiei – este important sa avem ficatul curat – ficatul fiind organul creatiei, imaginatiei si intuitiei – pentru ca energia castigata ne va ajuta sa continuam propriul proces de vindecare. si sa-i sprijinim si pe ceilalti, In moduri neinvazive si lipsite de fortaj si obligatie.
Informatia de mai sus este pentru persoanele care au nevoie de ea.
Va doresc succes In procesul asumarii responsabilitatii starii de bine!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii