Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrulnatura.ro Alimentația și cosmosul

ro

10 Nov, 2021 00:00 4600 Marime text
  • Astrologii și-au focalizat de mult timp atenția pe faptul că oamenii născuți sub diferite configurații cerești, au tendințe către anumite afecțiuni și au nevoie de o anumită cantitate și tip de alimente.
  • În toate acestea nu văd deloc o interpretare mistică.
  • Când un om este născut, de exemplu, în semnul taurului, atunci procreerea s-a petrecut undeva în iulie sau august. 
Astrologii se preocupă de mult timp de influențele pe care le au câmpurile magnetice ale planetelor și radiațiile cosmice asupra organismului omenesc. În ultimii ani s-a arătat convingător că toate aceste influențe acționează asupra consumului de energie al oamenilor.
 
Am descris deja câteva dintre trăsăturile neobișnuite ale apei, care reacționează la acțiunea tuturor acestor factori. Chimiștii au observat că încercările lor de categorisire într-o anumită ordine a reacțiilor au o desfășurare diferită și duc la rezultate diferite, funcție de momentul zilei în care sunt realizate.
 
Reacțiile pot fi mai rapide sau mai lente, sau se desfășoară cu consum sau producție de energie, mai mare sau mai mică. Aceste diferențieri au fost constatate pe întregul glob pământesc. Corpul omenesc este format din 70% apă și în mediul intern al corpului se desfășoară aceleași reacții ca în orice mediu apos, de aceea știm că acțiunile cosmice pot modifica energia noastră.
 
Astrologii și-au focalizat de mult timp atenția pe faptul că oamenii născuți sub diferite configurații cerești, au tendințe către anumite afecțiuni și au nevoie de o anumită cantitate și tip de alimente. În toate acestea nu văd deloc o interpretare mistică. Când un om este născut, de exemplu, în semnul taurului, atunci procreerea s-a petrecut undeva în iulie sau august.
 
Dezvoltarea copilului a avut loc în timpul toamnei și a iernii, perioadă în care intensitatea strălucirii soarelui este diminuată și mama însărcinată, începe să sufere de carențe de vitamine – ceea ce afectează evident copilul și dezvoltarea corpului acestuia.
 
Ce mai trebuie luat în considerare, în plus, este faptul că acțiunea schimbătoare a câmpului magnetic al pământului, soarelui, planetelor și stelelelor poate fi accentuată sau diminuată. Toate acestea pot stimula activitatea solară, provoca furtuni magnetice, care – așa cum știu mulți medici – pot induce procese de suferință în organismul omenesc.

Factorii discutați aici și mulți alții, pe care știința încă nu i-a descoperit complet, pot să influențeze evident starea și dezvoltarea sistemului energetic al corpului omenesc.
 
Sursa text: www.centrulnatura.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii