Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Am plătit prețul politic pentru votul din diaspora. E un preț meritat”

ro

25 Nov, 2014 11:20 995 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi în Parlament, că a plătit prețul politic pentru evenimentele din diaspora de pe data de 16 noiembrie. De asemenea, Victor Ponta a propus parlamentarilor două soluții pentru ca la următoarele alegeri să nu mai existe astfel de probleme.

”Fiind inacceptabil ceea ce s-a întâmplat, am plătit prețul politic pentru asta și e un preț meritat. Până în 2 noiembrie nu a existat un semnal sau o discuție legată de modul de organizare. După 2 noiembrie, BEC, birourile din diaspora și MAE au luat toate deciziile care puteau fi luate în baza legii. Fac un apel la toate forțele politice ca după momentul electoral să dea dovadă de capacitate de dialog și măsuri realiste”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a mai afirmat că numărul românilor din străinătate este mult mai mare decât cel din evidențele misiunilor diplomatice. În acest sens, el a arătat că o soluție pentru aceste probleme ar fi votul electronic sau votul prin corespondență.

Totodată, primul minsitru a cerut Parlamentului să ofere puterea unui alte instituții, precum BEC, pentru a se ocupa de organizarea alegerilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii