Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Atac „terorist”? „Vă ... de nu vă vedeți” Site-ul Monitorului Oficial a fost spart. Reprezentanții Guvernului nu știu despre ce este vorba

ro

11 Jan, 2015 19:28 2179 Marime text
 
 
În urmă cu aproximativ 15 minute, site-ul Monitorului Oficial a fost atacat.

În colțul din stânga jos apărea uurmătorul mesaj: „Vă ... de nu vă vedeți”. Este un posibil atac „terorist” asupra publicației oficiale a statului român. 

Reprezentanții Monitorului Oficial nu au putut fi contactați până în acest moment. Vom reveni cu amănunte!

UPDATE ora 20.09

Contactați telefonic, reprezentanții Guvernului ne-au spus că nu știu despre acest aspect: „Vorbiți la Monitorul Oficial. Noi nu avem idee despre ce este vorba”.



Monitorul Oficial este foaia oficială a statului român. Este martora evoluției acestuia - un adevarat breviar al principalelor evenimente istorice, politice și culturale care au dus la apariția și dezvoltarea României moderne. 

Monitorul Oficial al României este publicația oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituție, legi, hotărâri, moțiuni, decrete, ordonanțele de urgență, acte normative și alte acte menționate de legea de de organizare și funcționare a Monitorului Oficial.

Editarea Monitorului Oficial al României constituie un serviciu public asigurat de către Regia Autonomă „Monitorul Oficial”, care funcționează sub autoritatea Camerei Deputaților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii