Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un tren care circula pe ruta Călăraşi - Ciulniţa a deraiat. Traficul feroviar este întrerupt în zonă

ro

20 Nov, 2017 09:09 2791 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață circulaţia feroviară este blocată pe Secţiunea de cale ferată 802, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta Călăraşi - Ciulniţa.

În acest moment se efectuează cercetarea locului faptei şi se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar.   

UPDATE. Transbordare auto între stațiile Ciulnița și Călărași Sud

Un vagon din compunerea unui tren, care aparține operatorului privat de transport de marfă UNICOM TRANZIT, a deraiat de un boghiu, în cursul acestei dimineți, între stațiile Ciulnița și Călărași Nord. Trenul asigura un transport cu deșeuri feroase pe relația Zalău Nord - Călărași Nord, informează CFR Infrastructură. 

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe șină a vagonului.

Până la finalizarea operațiunilor de intervenție, CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile înscrise astăzi în circulație pe relația Ciulnița - Călărași Sud.

”Cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță” - se mai arată în mesajul transmis de CFR Infrastructură.



Sursa foto: Facebook/CFR Infrastructură
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii