Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Vagoane de marfă deraiate la intrare în stația Becean, pe Someș

ro

13 Dec, 2023 13:52 742 Marime text

Sursa foto: CFR



 
  • Cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului național, au deraiat la intrare în stația Beclean pe Someș, incident care însă nu produce perturbări în circulația trenurilor de călători, potrivit Căi Ferate CFR.
 
La intrare pe linia 6 din stația Beclean pe Someș, pe firul I, ultimele 5 vagoane din compunerea unui trenul de marfă au deraiat.
 
Garnitura are în compunere 25 de vagoane încărcate cu ciment și circula în relația Aleșd – Bistrița Nord.
 

„Menționăm faptul că, acest incident feroviar nu blochează traficul feroviar, deoarece este asigurat gabarit pentru circulația trenurilor de călători care au opriri sau tranzitează stația CF Beclean pe Someș. De asemenea, facem precizarea că SRCF Cluj va mobiliza personalul feroviar de specialitate și va acorda sprijin tehnic operatorului de marfă, în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate, cu utilajele de intervenție ale Sucursalei Regionale CF Cluj, astfel încât linia 6 din stația Beclean pe Someș să fie redeschisă în condiții de siguranță”, transmite CFR.
 

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Cluj va întreprinde toate demersurile necesare, astfel încât intervențiile din zona deraierii să se finalizeze în cel mai scurt timp, iar traficul feroviar să poată fi reluat în condiții de siguranță”, încheie sursa citată.
 

 
Citește și
Tarifele biletelor de tren de la 12 decembrie 2023, majorate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii