Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean şi-a achitat impozitul pe proprietate cu monede de un ban

ro

17 Mar, 2011 22:22 1299 Marime text

Un constănţean şi-a achitat, joi, impozitul pe proprietate cu monede de un ban, însă şefa serviciului de impozite spune că-i va face plângere penală, deoarece ar fi plătit mai puţin decât trebuia.

Şeful Serviciului Public de Impozite şi Taxe Locale Constanţa, Virginia Uzun, spune că Silviu Miroiu a pretins că are suma exactă pe care o are de achitat pentru impozitul pe casă, iar angajatele de la ghişe i-au eliberat chitanţa fără a mai număra toţi banii, pentru că ar fi trebuit să blocheze toată activitatea. Ulterior, funcţionarii au constatat că acesta ar fi achitat câteva zeci de lei, urmând ca restul de bani,aproximativ 200 de lei, să fie achitaţi din buzunarul casierelor.

VirginiaUzun menţionează că nu vor mai primi astfel de contribuabili la ghişee, iar vineri îi va face plângere penalăconstănţeanului.

Bărbatul este unul şi acelaşi cu cel care în luna octombrie a anului trecut s-a prezentat cu un sac de monede de 5 bani la ghişeul Serviciului Public de Taxe şi Impozite Locale, pentru a plăti două amenzi în valoare de peste 1.000 de lei.

Bărbatul avea de achitat amenzi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei şi pentru injurii adresate în public.

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii