Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:07 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 25.000 de euro, pentru proiectare, în faza studiului de fezabilitate, a viitorului sediu ISU Dobrogea

ro

08 Dec, 2022 00:00 853 Marime text
  • Se menționează în sursele oficiale că valoarea estimată pentru achiziție a fost de 125.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și suma finală, fiind vorba despre echivalentul a peste 25.000 de euro, la cursul actual.
Se fac pași pentru construirea unui nou sediu pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța!
 
ISU Dobrogea a semnat recent contractul privind achiziționarea serviciilor de proiectare, faza studiu de fezabilitate, firma care se va ocupa de documentație fiind Corams Grup, din Botoșani.
 
Serviciile firmei au fost achiziționate prin procedura cumpărării directe, informațiile privind contractul fiind publicate ulterior în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Se menționează în sursele oficiale că valoarea estimată pentru achiziție a fost de 125.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și suma finală, fiind vorba despre echivalentul a peste 25.000 de euro, la cursul actual.
 
Potrivit descrierii oficiale, este vorba despre „servicii de proiectare, faza studiu de fezabilitate, după cum urmează: 1 buc. «Servicii de proiectare, faza Studiu de Fezabilitate, elaborarea temei de proiectare, studiul geotehnic și studiului topografic, obținerea avizelor/acordurilor pentru desființarea corpului C1 și corpului C2, respectiv construirea unui sediul cu : - Sc = 660 mp, - Sd = 3960 mp, - regim de înălțime D+P+4E»“.
 
Despre Corams Grup
 
Platforma Confidas.ro, consultată la data de 7 decembrie 2022, arată că societatea Corams Grup a fost înființată în anul 2010, are sediul social în Botoșani, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 85 și se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe, dar și de activități de arhitectură.
 
Asociatul unic și administratorul firmei este Cosmin Mihai Corduneanu, care se regăsește și în Dulceața Florilor Cooperativă Agricolă (membru cooperator fondator 20%) și Corduneanu Cosmin-Mihai Întreprindere Individuală (titular întreprindere individuală).
 

În anul 2021, societatea Corams Grup a declarat un angajat, profit de aproape 60.000 de lei și cifra de afaceri peste 217.000 de lei, profitul și cifra de afaceri fiind în scădere față de anul precedent.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Corams Grup SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 635.067 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Blândești, Comuna Celepnița, Comuna Cristești, Primăria Curtești, Comuna Frumușica, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce autospeciale au intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” în 2022?
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii