Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Județului Constanța, după incendiul de la spitalul din Ploiești. „Evenimentele nefericite din spitalele suport COVID-19 se repetă“

ro

11 Nov, 2021 14:42 950 Marime text
  • Silviu Coșa a postat pe pagina sa de Facebook prin care transmite condoleanțe familiilor îndoliate. 
  • Prefectul menționează că în spitalele din județul Constanța autoritățile au găsit sute de nereguli ce urmează să fie remediate. 

Un incendiu a avut loc în cursul nopții trecute (10-11 noiembrie) în Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Ploiești. 

Două persoane au murit și o asistentă a ajuns cu arsuri pe 20% din suprafața corpului la Spitalul Floreasca din București. 

Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa a postat pe pagina sa de Facebook prin care transmite condoleanțe familiilor îndoliate și menționează că în spitalele din județul Constanța autoritățile au găsit sute de nereguli ce urmează să fie remediate. 

„Vedem, din păcate, cum evenimentele nefericite din spitalele suport COVID-19 se repetă. Zilele trecute, procesul verbal al Grupului de suport tehnic, care se ocupă de problematica securității la incendiu, a relevat peste 300 de nereguli în unitățile medicale din Constanța. Mare parte dintre ele sunt rezolvate deja sau se află în curs de remediere, ceea ce reprezintă un semnal că lucrurile intră în normalitatea pe care cu toții ne-o dorim.
Din păcate, alte vieți au fost curmate în această dimineață, la Ploiești. Nu se cunosc exact cauzele, ancheta le va releva. Toate problemele au rezolvare, dar, viețile oamenilor nu pot fi întoarse, iar noi, în Constanța, din păcate, am aflat acest lucru pe cea mai cumplită cale posibilă.
Condoleanțe familiilor îndurerate!“ - se arată în mesajul transmis pe Facebook de Silviu Coșa. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Silviu Iulian Coșa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii