Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Patronul unui fast-food din Constanţa, ajuns după gratii

ro

12 Jan, 2015 10:07 1355 Marime text
Un tânăr de 28 de ani a ajuns ieri în faţa magistraţilor Judecătoriei Constanţa, acesta fiind cercetat după ce sâmbătă a fost depistat la volanul unui autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

Diner Geauzar este patronal unui fast food din municipiul Constanţa, situat pe strada Nicolae Filimon. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa au sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de tânărul de 28 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie.

Potrivit anchetatorilor, din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut că sâmbătă, în jurul orelor 16.00, a condus un autoturism marca BMW X5 pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanţa, fără a poseda permis de conducere, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Interioară nr. 2, a observat că pe trotuarul străzii se aflau mai multe persoane care reparau o remorcă, cărora le-a atras atenţia ca după ce pleacă să lase curăţenie în locul respectiv.
 
“Între inculpat şi persoanele respectiv s-a declanşat o discuţie în contradictoriu cu replici injurioase, ceea ce l-a determinat pe inculpat să accelereze şi să  lovească cu intenţie, în zona genunchilor, o persoană din grupul respectiv care se afla pe trotuar, după care a manevrat autoturismul cu spatele şi a demarat către înainte cu intenţia de a o mai lovi o dată pe persoana vătămată, care a reuşit însă să se retragă din faţa autoturismului. După comiterea faptei, inculpatul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.”, susţin procurorii.

În cauză, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei Municipale Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii