Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunai Cadîr a fost înlocuit în funcţie Vezi cine este noul şef al Direcţiei Regionale Vamale Constanţa

ro

12 Sep, 2012 18:30 5154 Marime text
sorin_datcu.jpg

Sunai Cadîr a fost înlocuit la şefia Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operatiuni Vamale Constanţa. În prezent, noul şef este Sorin Datcu. Acesta din urmă provine din cadrul Biroului Echipe Mobile şi Supravegheri Vamale din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operatiuni Vamale Constanţa. Contactat telefonic, noul director al DRAOV ne-a precizat că mandatul său în fruntea instituţiei a început pe data de 23 august şi se va încheia la data de 1 noiembrie.

De menţionat că Sunai Cadîr este judecat în celebrul dosar „Portul“ alături de Marius Mircea Banias, senator al României, Eugen Bogatu, fost director al Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Laurenţiu Mironescu, secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor dar şi de alţii. Sunai Cadîr a fost trimis în judecată pentru presupusa săvârşire a infracţiunii de iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup.

Sorin Datcu este divorţat, are doi copii, şi este absolvent master Administraţie Publică şi Locală - Universitatea Ovidius, promoţia 2004. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii