Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stins din viaţă actriţa Diana Cheregi

ro

03 Mar, 2013 13:26 3388 Marime text
Actriţa Diana Cheregi s-a stins din viaţă, în această dimineaţă. Unul dintre cele mai cunoscute nume ale teatrului constănţean avea 68 de ani.
Diana Cheregi era actriţă a Teatrului de Stat Constanţa şi lector universitar la Facultatea de Arte a Universităţii Ovidius Constanţa.
Actriţa s-a stins în urma unui infarct, în urmă cu aproximativ două ore. Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut face nimic.
Corpul neînsufleţit va fi depus la Teatrul de Stat Constanţa, mâine dimineaţă. Deocamdată, trupul se află la casa mortuară a Cimitirului Central din Constanţa.

Sursa foto: Arhiva Teatrului de Stat Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eugeniu Lupu 02 Nov, 2017 11:43 Sunt un fost coleg al Dianei de la I.A.T.C. e la sectia de Operatorie si am o serie de portrete cu ea din timpul cind am fost studenti. Doresc foarte mult sa trimit cuiva din familia ei aceste imagini in memoria celei care mi-a fost model in Institut. (at fi un mare pacat sa se piarda aceste negative si cred ca cel mai usor le pot trimite prin e-mail). Adesa mea este: eugeniulupu@hotmail.com si telefonul fix: 216 863 7278 locuiesc in orasul Cleveland U.S.A.). Astept raspuns, Eugeniu Lupu.